Magazin

Preukusan nedjeljni ručak: Uz ovu piletinu uživat će sva čula

Moglo bi se reći – ništa posla

FOTO: PIXABAY
FOTO: PIXABAY

Pileća prsa razrežite i napunite špinatom i pršutom, a ako želite dodajte i sir. Slažete se, ovo će biti jedan ukusan obrok!

Potrebni sastojci:

4 komada pilećih prsa Sol Biber 4 tanka komada pršuta 1 manje pakiranje kremastog sira 150 g odmrznutog špinata i dobro iscijeđenog 150 g Mozzarelle, narezane Malo crvene paprike u prahu ili listićima Maslinovo ulje Priprema:

Pećnicu zagrijete na 200 stepeni Celzijevih, a posudu za pečenje prekrijete masnim papirom

Razrežite piletinu (ne do kraja) i posolite te pobiberite i stavite na papir za pečenje u posudu.

U posudi pomiješajte svježi sir, špinat i ½ Mozzarelle. Posolite i poparite te dodajte malo crvene paprike.

Svaki komad mesa napunite dobivenom smjesom te dodajte list pršuta.Po površine posipajte ostatkom Mozzarelle.

Pecite otprilike 35 minuta, poslužite uz prilog po želji, piše ordinacija.vecernji.hr.