Jet set

PJEVAČICA PROGOVORILA O SAŠI POPOVIĆU Otkrila kako se ophodi prema njima kada se ugase kamere: "Grub je"

Pjevačica Aleksandra Mladenović prisetila se prvog susreta sa kreativnim direktorom "Granda", Sašom Popovićem, kada se prijavila za muzičko takmičenje.

Saša Popović
FOTO: LOLA STOJANOVIĆ / RINGIER

Pročitajte još

Ona je ispričala da se tokom njenog nastupa na audiciji za „Klince“ desila polemika između Jakšića i Popovića.

– Bila sam mnogo mala (smijeh). Sjećam se da su se Sale Popović i Žika kada je bila audicija raspravljali. Sale kaže: „Ona pjeva kao da ima 22“, a Žika bi to negirao: „Ne, kao da ima 23“. Onda je krenula kao rasprava… To je bio moj prvi susret sa Saletom i ja njega obožavam zato što je to vanserijski čovjek. Mislim da se takav čovjek rijetko rađa i da će se teško ponovo roditi – prisjetila se Aleksandra u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ i dodala:

Aleksandra Mledenović
FOTO: PETAR DIMITRIJEVIĆ / RINGIER

Nisam još upoznala nekog čovjeka sličnog Saši Popoviću. To je jedna radilica, sad ima ne znam koliko godina, on meni izgleda kao jedan momčić. Može još 20 godina da radi ovako. I da hoda, i da šeta, i da trči. Oduševljena sam Saletovom energijom. On je onako malo brz i kada hoće da ti da neki savjet, on mora to na onako malo grublji način: „Slušaj bre ti, mora ovako, ovako i ovako“, piše blic.rs.

Pročitajte još