Jet set

"Sve bi bilo drugačije da je Nino živ": Emotivna ispovijest Sandre Rešić o ocu PRAVILA SAM BUDALU OD SEBE, UDARALA U ZID

Od kada se prije nekoliko godina pojavila u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, život pjevačice Sandre Rešić ne prestaje da inrigira javnost, a sve zbog oca Nine Rešića. U velikoj ispovijesti za Grand, sa tugom u glasu govori o Ninu i priznaje da bi sve bilo drugačije u takmičenju da je njen otac tada bio živ.

Sandra Rešić
FOTO: GRAND

Pročitajte još

Sandra ne krije da su je godinama pogađale priče da nije otišla na očevu sahranu, a danas kaže da je na takve teme apsolutno ne dotiču.

-Ja sam shvatila da moji demati koje sam dala tada, niko neće objaviti. Navikla sam na to, ne pogađa me više, prije me je jako pogađalo, borila sam se, pisala na mrežama, pravila budalu od sebe. Htjela sam da dokažem ne znam kome i ne znam šta vezano za moju porodicu i moju privatnost – rekla je Sandra za Grand i dodala da se više ne osvreće na novinske natpise o odnosu njenog oca i nje.

-Sve drugo što se objavi, ne zanima me. Kao što ja vas ne pitam za vaše očeve i majke, svako treba da žali svoje onako kako misli da treba. Imam utisak da se sama borim protiv svijeta i da se samo meni osporava što sam ja nastavila karijeru koju je jedan od mojih roditelja imao. Za svu ostalu djecu koja se bave istim poslom kao roditelji, svi se uzdižu, samo kao da se meni osporava. Sada se više tako ne osjećam, puno sam radila i dokazala sam se, ne krijem da sam preživjela pakao – istakala je Sandra.

Sandra Rešić
FOTO: GRAND

Pjevačica kaže da je taj period bio jako bolan i dodaje da bi sve bilo drugačije da je njen otac bio živ u momentu kada je ona odlučila da se bavi muzikom.

-Imala sam jako teške momente gdje je bilo udaranja glavom o zid, ali možda je trebalo sve to tako da se desi. Da je on živ, možda bi sve bilo drugačije. Kada sam počela da se bavim pjevanjem, imao bi neko da stane uz mene, toga mi je žao. Ne sada da je on živ, ja bi lakše bila pjevačica, nego mislim da sve bilo lakše u životu – rekla je ona i zaključila:

-Sigurno bih se drugačije odnosila prema muškarcima, ne bih imala taj gard i ne bih bila alfa ženka. Shvatila sam da u životu bolje prolaze neke mazne žene, cvjetići.