Jet set

ZVEZDE GRANDA: Marija i Viki se žestoko sukobile, Saša Popović u šoku zbog Kebe, zamalo prekinuo emisiju

Žestok sukob Marije Šerifović i Viki Miljković obilježiće novu epizodu „Zvezde Granda“, a riječi koje su izgovorile jedna drugoj ostavile su sve u šoku.

FOTO: GRAND
FOTO: GRAND

Nesvakidašnja situacija se dogodila i sa Draganom Kojićem Kebom, a nakon toga je morao da reaguje Saša Popović.

Marija u žestokom sukobu sa Viki

Jedan nastup izazvao je pravu polemiku u žiriju, a Marija nije mogla da prećuti na Violetine opaske, pa je u jednom momentu rekla sve ono što joj leži na duši.

FOTO: GRAND
FOTO: GRAND

-Ona ne treba da sedi ovde! Ona je gluva! Pa to je stvarno, to je nonsens. To ne može da kaže normalna osoba – rekla je Marija vidno bijesna.

Popović šokiran Kebinim postupkom

U „Zvezdama Granda“ dogodila se nikad viđena scena na koju je Saša Popović morao burno da reaguje. Situacija koja se odigrala ostaće upamćena u televizijskom svijetu još dugo.

FOTO: GRAND
FOTO: GRAND

Naime, Keba je kihnuo dok mu je mikrofon još uvijek bio uključen, a ovo je nasmijalo sve do suza, dok je kreativni direktor „Granda“ ostao bez riječi.

-Prvi put vidim širokopojasno kihanje. Je l’ si ti lud Kebo, da nam izbiješ zvučnike ovde? Ja sam prvi put sada za 20 godina vidio da je neko kihnuo u otvoren mikrofon, majke mi – kazao je kroz smijeh Sale.

Umalo prekid emisije

Popović je potom pozvao u pomoć ostale u studiju kako bi emisija mogla biti nesmetano nastavljena, dok se sve vrijeme čudio Kebinom postupku.

FOTO: GRAND
FOTO: GRAND

-Ako ima neka čistačica da obriše pod ovde jer je dobacio na dva metra – dodao je Saša.

Prihvati notifikacije