Jet set

Saša Popović odgovorio na pitanje da li je vidio sina Marije Šerifović?

Marija Šerifović postala je majka krajem prošle godine uz pomoć surogat majke, a kreativni direktor "Granda" Saša Popović, otkrio je da li je vidio pjevačicinog nasljednika.

FOTO: GRAND
FOTO: GRAND

Nisam. Niko još nije vidio bebu, počeo je Popović i dodao:

– Marija je rekla kad se budemo sastali danas, da će se dogovoriti sa svakim ponaosob da dođemo na babine.A kada je poklon za dječaka u pitanju, Popović je rekao da je za to zadužena njegova žena, prenois Srpskainfo.

Pročitajte još

– Suzana naravno odlučuje o tome. Što se tiče oblačenja, to odlučujem sam, ne žena. Pa kod Marije mogu da idem u patikama, kad znam da će me dočekati u patikama – rekao je on.

FOTO: ZVEZDE GRANDA
FOTO: ZVEZDE GRANDA

Marija je, podsjetimo, nedavno istakla koliko joj se život promijenio otkako je postala majka, te je na svom Instagram storiju podijelila jaku poruku.

– Bože, hvala ti! Hvala ti na ovim malenim rukicama. Jedan zaista vidi sve i vjerujte mi svakome od nas sve dođe po zasluzi. Tek sada, tek danas kada imam 39 godina mogu sebi reći da su mi i srce i duša u potpunom spokoju jer je konačno sve došlo na svoje mjesto – pisala je Marija na mrežama, piše Telegraf.

Prihvati notifikacije