Jet set

"Prije vantjelesne sam imala DVIJE OPERACIJE, i uspjela sam! Ne odustajte, čuda su moguća": Članica žirija "Zvezda Granda" Ivana Peters poslala snažnu poruku svim ženama

Ivana Peters svojevremeno je pričala o borbi za potomstvo. Iza želje da se ostvari u najljepšoj ulozi se krije bitka koja je dugo trajala.

 Ivana Peters
FOTO: IVANA PETERS / INSTAGRAM

Ona je 2006. godine rodila kćerku Saru i svojim primerom pokazala da ništa nije nemoguće. Moj primer je pravi dokaz toga! Prije vantjelesne oplodnje imala sam dvije teške operacije. Suprug Aleksandar je znao za moje zdravstvene probleme, tako da je od samog početka bio uz mene ispričala je Ivana za Story, koju je doktor nakon porođaja proglasio medicinskim fenomenom.

“Čuda su moguća”

Ona je samo jedan od primjera koji su velika inspiracija brojnim ženama te kao javna ličnost se ne libi da ispriča svoje iskustvo i pruži podršku svima kojima je to potrebno. Zaista bih željela da poručim svim ženama da ne odustaju od vantjelesne oplodnje. Meni se posrećilo iz prvog puta i mogu samo da zamislim kako je onima kojima se to odmah ne desi. Ali ako ja sa teškom istorijom bolesti nisam odustala, onda su čuda zaista moguća i rezultat koji na kraju dobijete zaista nema cijenu – poručila je pjevačica, piše blic.rs.

Pjevačica Ivana Peters tokom 90-ih godina bila je dio grupe Tap 011 koji je tada važio za jedan od najpopularnijih domaćih sastava, a osim prema muzici, Ivana je imala veliku ljubav i prema jednom čovjeku.

Ivana Peters
FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER

Ivana je u jednom periodu svog života ludo voljela poznatog muzičara i biznismena. Kasnije se za njega i udala, a u pitanju je Aleksandar Peters.

Nakon razvoda zadržala prezime

Aleksandar je svojevremeno bio član popularnog sastava “Sunshine”, a u medijima je predstavljen i kao veoma uspješan biznismen.

Ivana i Aleksandar su stali na ludi kamen 2005. godine, ali nažalost, nisu se predugo zadržali u bračnim vodama.

Malo nakon što su dobili kćerku Saru, tokom 2006. godine, uslijedio je i razvod. No, iako su brzo shvatili da im ne ide u braku, i nakon razvoda su ostali u odličnim odnosima.

U prilog tome koliko ga je zaista voljela svedoči i činjenica da pjevačica sve do danas nije promijenila njegovo prezime.