Jet set

„Teško ću ovo preživjeti“ Oglasio se Đorđe David nakon Omarovog ispadanja (FOTO)

Saša Popović sinoć je odabrao četvrtfinaliste „Zvezda Granda“, a nakon bacanja žrijeba takmičenje je napustio Omar Džaferoski što je njegovog mentora Đorđa Davida mnogo pogodilo.

FOTO: ZVEZDE GRANDA
FOTO: ZVEZDE GRANDA

Poznato je da je Đorđe izuzetno posvećen svojim kandidatima i da puno vremena provodi vježbajući sa njima kako bi postigli što bolje rezultate.Naime, Đorđe David je sada objavio na svom Instagram profilu Omarovu fotografiju uz dirljive reči koje su brzo privukle pažnju javnosti.

-Teško ću preživjeti što sam izgubio Omara u takmičenju. Mislio sam da je on moj sigurni finalista! Momče, nastavi, ti si odličan pjevač – napisao je on.

Podsjetimo, sinoć su direktno dalje prošli Šejla Zonić, Mirza Pandur, Nikolina Perković, Rijad Rahmanović, Julija Petrović i Sidik Šabanović.

Iz baraža u naredni krug takmičenja, odlukom Saše Popovića plasirale su se Antonija Čerkez i Andrijana Petrušovska, dok je Nađa Mujezinović napustila takmičenje.

Kada su u pitanju pripadnici jačeg pola, Dino Suljić je prošao dalje, a nakon toga su uslijedile muke za direktora.

-Ovdje sam neodlučan. Nevjerovatno! Omar i Dejan, Makedonac i Bosanac… Evo, ovako sam odlučio, pošto ne mogu da pustim obojicu…Ma ne mogu ja ovo da odlučim, odlučiće žreb- rekao je Popović teška srca, a nakon bacanja žreba u naredni krug plasirao se Dejan Dačević, dok je Omar Džaferoski napustio takmičenje.