Jet set

Ne smiruje se skandal oko srbijanske pjevačice: Rada ne može da vjeruje šta ju je snašlo

Pjevačica Rada Manojlović već danima je na meti fana i učesnika realityja "Parovi" Daria Šogorovića, koji tvrdi da je bio intiman s njom za pare.

FOTO: SRBIJA DANAS
FOTO: SRBIJA DANAS

Još veći skandal i napad na pjevačicu se desio kada je Dario objavio fotografiju nage djevojke i napisao da je na slici Rada.

Manojlovićevu je ovo, ali i činjenica da su neki mediji prenijeli ovu informaciju kao da je riječ o njoj, naljutilo, zbog čega se oglasila.

– Rada ne može da vjeruje šta ju je snašlo! Očajna je. Dario je na Instagramu objavio da je platio 10.000 eura za intiman odnos sa njom, iako svi znaju da je Rada imala samo tri duge veze u životu. Da bi ubijedio javnost da je bio s njom, napisao je i da pjevačica ‘nije nešto kad se skine’. Manijak je čak nudio onome ko plati više snimak navodnog intimnog snimaka sa Radom. Taj Dario je prije četiri godine bio kod nje na nastupu, tražio da se slika s njom i nikad ga više nije vidjela. Zbog cijelog haosa koji joj je napravio, tužila ga je – priča pjevačicina prijateljica za Informer i dodaje da je to nije toliko potreslo koliko foto-montaža koju je objavio na Instagramu:

– Ma to joj je bilo smiješno! Međutim, kad je vidjela da je objavio sliku na kojoj je neka nepoznata gola djevojka, koja čak i ne liči na nju, poludila je. Rekla mi je da joj je sve to čudno i da počinje da vjeruje da joj neko namjerno namješta aferu! Sigurna je da taj Dario ne radi to na svoju ruku, pa prebira po glavi da li se i kome zamjerila! Brine je da je svojim pisanjem na Twitteru, na kome otvoreno iznosi mišljenje o svakoj društvenoj temi, stala nekome na žulj.

Povodom cijele afere, Rada se oglasila na Twitteru.

– Sve sve, al’ da sam krš kad se skinem, e da ga j…m, tu ga pretjera! Tu se odao! Kakav pacijent, majko mila, nisam skoro ovakav slučaj imala. Ima da popase disciplinsku, što bi rekao Šojić, naravno na sudu. Ljudi, djevojka čak i ne liči na mene, nije se potrudio ni da fotošopira sliku i namontira bar moju glavu. Toliko je očigledna laž, da svi bez vještačenja vide da nisam ja. A da je zgodna, zgodna je. Dosta je bilo da se od k…i prave svetice, a od Rade k…a – napisala je pjevačica na pomenutoj društvenoj mreži, prenosi Srpskainfo.

Prihvati notifikacije