Retrovizor

Lepa Brena podijelila nostalgičnu objavu: 'Mi Jugosloveni živjeli smo u okruženju punom ljubavi i duše'

Lepa Brena se u opisu objave raspisala o vremenu kad je u bivšoj Jugoslaviji sa svojim bendom oborila rekord

FOTO: INSTAGRAM
FOTO: INSTAGRAM

Pjevačica Lepa Brena (62) na Instagramu je podijelila nostalgičnu objavu uz svoju fotografiju iz 1980-ih.

Brena je na sebi imala usku srebrnu haljinu s crnim detaljima, a u ruci je držala mikrofon te se toliko unijela u izvedbu pjesme da je zatvorila oči.

Pjevačica se u opisu objave raspisala o vremenu kad je u bivšoj Jugoslaviji sa svojim bendom oborila rekord tako što su održali 31 uzastopni koncert na jednom mjestu.

“Bilo je to u vremenu kada je ljubav mirisala u zraku, tada se pjesma bez stajanja čula čak 31 dan!”, započela je svoju objavu Brena.

“Dragi moji, u februaru i martu 1987. godine oborili smo najveći rekord na području bivše Jugoslavije, kada smo Slatki Greh, naš tadašnji menadžer Raka Đokić i ja imali 31 uzastopni koncert na jednom mjestu! A to, do tog trenutka, nitko nikada nije učinio”, istaknula je pjevačica.”Nije neko čudo da smo pjevali više dana nego Sylvie Vartan i Yves Montand u pariškoj Olympiji, jer ipak smo mi Jugoslaveni živjeli u okruženju punom ljubavi i duše i to smo razmjenjivali jedni s drugima”, napisala je Brena, a fanovi su je nagradili brojnim lajkovima i komplimentima.

Prihvati notifikacije