Magazin

Šta odvaja ženu za brak od veze za jednu noć?

Muškarci takođe traže pravu osobu i ne plaše se ni približno toliko obaveza kao što se često tvrdi.

FOTO: PIXABAY
FOTO: PIXABAY

Poput žena, žele da jedna osoba pored njih dijeli njihov život i time izvuče još više od njega. Ali ženu za udaju nije lako pronaći i ona mora ispuniti mnogo više kriterija od žene za jednu noć. Kao što želimo mnogo od muškarca svojih snova, tako i muškarci imaju mnogo zahtjeva prema „onom“. Prava žena bi svakako trebala ispuniti ove tačke za cijeli život:

Nezavisna je i sretna

Teško da postoji nešto gore od žene koja nema svoj život i koja svoju sreću ili nesreću čini potpuno zavisnim. Žena iz snova trebala bi biti sretna sa svojim životom bez njega i trebala bi nastaviti slijediti svoje ciljeve s njim na njenoj strani. Ona treba da bude nezavisna ličnost koja zna da može biti odgovorna za sopstvenu sreću i da uskladi život.

Ima zanimljivu ličnost

Bez obzira na to koliko je žena zgodna ili lijepa, na duge staze mora biti više ispod lijepe površine da bi se zadržao partner. Ličnost je stoga mnogo važnija za dugotrajnu vezu od izgleda. Žena za udaju mora zainteresovati muškarca tako da im nikada ne ponestane tema za zajednički razgovor. Ako ste na istoj talasnoj dužini, dijelite interese i smatrate da je zanimljivo ono što druga osoba ima reći, dugoročna veza ima budućnost.

Ona je iskreno zainteresovana za njega

Njegove kolege i poznanici znaju činjenice o njemu, ali njegova žena treba da ga poznaje, sa svim dobrim i lošim stranama. Trebalo bi da ima istinski interes da ga poznaje i da s njim podijeli njegove najintimnije misli i osjećanja. Sa svojom ženom muškarac želi da bude 100% svoj i da zna da ga ona razumije i prihvata onakvog kakav zaista jeste i kakav ne može biti ni s kim drugim. Želi da joj može reći sve i osjećati da joj je stalo do onoga šta on ima da kaže.

Ona je pouzdana

Da bi se vjenčao, muškarac mora znati da može slijepo vjerovati svojoj budućoj ženi. Ne želi da sumnja u to da li ona ima tajne, da li je potpuno na njegovoj strani ili da li bi na neki način mogla iskoristiti njegovo povjerenje. Seksualno, on takođe mora biti siguran da mu je vjerna kako bi mogao dozvoliti pravu intimnost, koja je moguća samo u vjernim vezama, a nikako u vezama za jednu noć.

Ona ima slične seksualne potrebe

U krevetu se par mora uskladiti i dijeliti slične želje i fantazije. Bilo da se radi o učestalosti, strasti ili sklonostima, savršena žena to ne bi trebala glumiti ili pristajati na to zbog njega. Ako je ona prava, vrlo je slična njemu u krevetu i oboje mogu jedno drugom dati ono što im treba i žele, a da nijedno od njih ne mora da prevlada ili odustane. Dugoročno gledano, zajedničko seksualno ispunjenje je moguće samo ako mu žena zaista odgovara, a ne samo ako se prilagođava.

Njeguje otvorenost i iskrenost

On takođe želi da poznaje svoju ženu kao što bi ona trebalo da poznaje njega. Važno je da je potpuno otvorena i iskrena prema njemu. Trebalo bi da mu sve vjeruje i da želi da podijeli tajne s njim. Muškarci takođe žele da njihova žena iz snova uvijek iznosi svoje iskreno mišljenje, a ne da ga laže ili skriva istinu. To je jedini način da se osjećaju kao da stvaraju jedinstvo sa svojom ženom koju niko drugi ne može sabotirati ili preuzeti.

Ona mu je podrška u svim situacijama

Čak i kada stvari postanu teške u životu, muškarac uvijek želi da može da računa na svoju ženu. Ona treba da stoji iza njega i njegovih odluka, podržava ga uprkos mogućim greškama i neuspjesima i vjeruje u njega. On samo želi da zna da će, u najgorem slučaju, ona biti uz njega kao posljednja osoba na svijetu. Više od bilo koga drugog želi da ga supruga podržava i poštuje, bez obzira šta im se nađe na putu.

Ona mu je najbolja prijateljica

Ima svoje prijatelje za sve. Ali i njegova žena treba da bude prijatelj. Ona ne treba da bude samo ljubavnica i odana žena već i najbolji prijatelj. Uostalom, ne radi se samo o ozbiljnosti zajedničkog života i svakodnevnog života već i o zajedničkom uživanju u životu. Kao najbolji prijatelj, muškarac takođe želi da bude lud i djetinjast sa svojom ženom iz snova da bi joj kasnije često mogao reći: „Sjećaš li se kad smo bili…”.

Prihvati notifikacije