Jet set

GLUMILA ZA OSKARA? Priča Meline o braku s Harisom Džinovićem uopšte nije slutila na razvod. Ovo je govorila ne tako davno

O razvodu Harisa i Meline Džinović proteklih dana bruji javnost, a dok je pjevač u velikom intervjuu govorio o razlozima rastanka, modna kreatorka se nije oglašavala.

Haris i Melina Džinović
FOTO: RAJKO RISTIĆ / RINGIER

Kada je prije nekoliko noći upala u porodičnu kuću na Senjaku, Melina je pripadnicima policije rekla kako trpi nasilje, a prije nekoliko godina govorila je skroz drugačije o svom braku.

– Ja ne mogu da komentarišem nikoga osim sebe, ja sam tradicionalna, ja se svojim izborom izuzetno ponosim, a složićemo se da mi je dobar izbor. Ne znam šta da vam kažem, možda se to nosi iz kuće, to nije danas moderno i feministički, ali meni su porodica i brak ono što me čini najviše srećnom, i da me pitate šta bih izabrala, mislim da bih se odrekla “Hamela” za sekundu, samo da mi to smeta u porodičnim odnosima i vremenu sa suprugom i sa djecom – rekla je svojevremeno Melina, prenosi Blic.

Pročitajte još

Ona je istakla da joj je upravo suprug najveća podrška kada je njen posao u pitanju.

– Stvar je u tome da Hari ima drugu vizuru osobe koja je pored njega, on je vidio taj neki potencijal u meni kojeg možda ni ja nisam bila svjesna. Ja za sebe nisam znala da sam u stanju ovoliko da radim. Jednostavno, čovjek nekada ne vjeruje sam u sebe koliko neko pored njega, i taj kad vas prati i gura onda steknete to samopouzdanje i hvala Bogu to je baš ono što se desilo nama – rekla je tada ona.