Magazin

Sjajan TRIK uz pomoću kojeg će vam HLJEB TRAJATI MNOGO DUŽE nego inače!

Sve što vam je potrebno je aluminijumska folija.

FOTO: PIXABAY
FOTO: PIXABAY
ilustracija

Ukoliko želite da produžite rok trajanja svog hljeba, trebalo bi da ga zamrznete u aluminijumskoj foliji.

Pročitajte još

“Najbolje je da kupujete svjež hljeb u pekari. Međutim, on ne traje dugo, već se posle dva dana pojavljuje buđ. Trebalo bi da ga zamrznete ukoliko želite da mu produžite rok trajanja”, kaže on, dodajući da bi, prije nego što zamrznete hljeb, trebalo da ga ostavite dobro da se ohladi.

“Ukoliko ste uzeli veknu, a ona je još uvijek topla, ostavite je da se ohladi. Dalje, podjela na porcije je ovde jako bitna. Zadržite dijelove koje ćete odmah da upotrijebite, a ostatak hljeba podijelite na porcije. Svako parče hljeba dobro obmotajte folijom”.

Folija će sačuvati hljeb u zamrzivaču.