Jet set

Tea Stoševska: Nasrtljivaca je više na društvenim mrežama nego li na nastupima

Pripremila sam jednu vrlo zanimljivu pjesmu koju ću, nakon što je „obučem“ u dopadljivo video ruho predstaviti onima koji svo ovo vrijeme iza prate moj rad, kaže atraktivna pop-folk pjevačica Tea Stoševska.

Tea Stoševska
FOTO: GRAND

Ona se u posljednje vrijeme „ubija“ od posla radeći u Skoplju ali i u Beogradu gdje je, u okviru najpopularnijeg muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, kvalitetom interpretacije ali i sa ljepotama sa kojima je obdarila majka priroda, stekla značajnu popularnost.

Svojim vamp izgledom, glasom i kvalitetnim pjesmama privlači pažnju gdje god da se pojavi te tako malo koga ostavlja ravnodušnim. Na pravom je putu da mnogim koleginicama pomrsi račune i zbaci ih sa vrhova top lista. Nerijetko, odjećom koja ne skriva puno ljepote sa kojima je obdarila majka priroda znalački zna da pali srca svojih fanova.

Kao i svaku ženu, tako i mene nasrtljivci nerestano opsjedaju, kaže Tea Stoševska.

-Ponekad se teško odbraniti od onih koji bi se na svaki način uvukli u moje srce. No, i pored toga mogu reći kako sa njima nemam nekih pretjeranih problema. Muški fanovi su uglavnom korektni. Nasrtljivaca je mnogo više na društvenim mrežama nego li na živim nastupima. Izgled nije moje jedino oružje. Imam mozak i srce koje zna izabrati partnera, ne po finsansijskoj moći, već po moći da pali i osvaja moje srce.

Iza nje su vrlo zapažene pjesme „Umri muški“ i „Nema šanse“ koju je snimila u duetu sa svojim kolegom Duškom Ilićem iz Švicarske.

Duško Ilić i Tea Stoševksa
FOTO: GRAND

-Nova pjesma je jedan značajan iskorak u mojoj karijeri. Vjerujem kako će mi ona, čiji naziv još držim u tajnosti, omogućiti da talase nemirnog estradnog mora savladavam lakše i da se bez većih problema primaknem vrhovima muzičkih top lista gdje obitavaju oni o čijoj sam slavi nekada sanjala, kaže Tea Stoševska.

Prihvati notifikacije