Jet set

Saša Popović uoči nove sezone Zvezda Granda: "Uveli smo nešto što će prvi put biti viđeno u ovih 20 godina"

U Grandovom studiju na Košutnjaku počelo je snimanje nove sezone „Zvezda Granda“, najgledanijeg muzičkog takmičenja koje više neće izgledati isto. U Bosni i Hercegovini ovo takmičenje emituje se na Novoj.

Saša Popović
FOTO: SAŠA POPOVIĆ/RINGIER

Kreativni direktor „Granda“ Saša Popović na snimanje prve emisije je stigao u skupocjenom automobilu, a za Grand progovorio je o izmjenama u takmičenju, prenosi Nova.rs.

On je najavio da će nova sezona biti dinamičnija i interesantnija, ali i da će se ovaj serijal po mnogo čemu razlikovati od prethodnih.

– Ova sezona se razlikuje od svih ostalih jer imamo kandidate koji su izabrani i koje su mentori izabrali i kandidate koji su izazivači. To je prvi put za ovih 20 godina da svaki mentor ima 2 muška i 2 ženska kandidata. U ovoj prvoj emisiji imamo 4 muška i 4 ženska kandidata, objasnio je za Grand Popović i nastavio:

-Imamo i izazivače. Muški se takmiče sa muškim kandidatima, ženski sa ženskim. Imamo taster i svako će da lupi taster protiv koga se bori. Možda je malo komplikovano za objašnjenje, ali gledat ćete emisiju i biće vam jasno.

Saša je otkrio da je sam došao na ideju da promeni koncept emisije i unese nova pravila.

– Već godinama imamo jedan isti koncept i da bi bilo interesantnije odlučili smo se da malo promijenimo. Ovo je potpuno novi koncept koji niko u zemlji nije sproveo. Inače, ovakvo takmičenje novih kandidata radi iskjučivo Grand produkcija, rekao je.

Prihvati notifikacije