Jet set

Saša Popović govorio o Zvezdama granda: "Šuti ona, šutim ja, došlo ljeto, kad Marija zove..."

Saša Popović, kreativni direktor "Grand" produkcije progovorio je o popularnom muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" i dotakao se saradnje sa Cecom Ražnatović te otkrio detalje o njenom ugovoru.

FOTO: INSTAGRAM/ZVEZDEGRANDASPECIJAL_OFFICIAL
FOTO: INSTAGRAM/ZVEZDEGRANDASPECIJAL_OFFICIAL

On je prvo pred 17. sezonu “Zvezda Granda” objasnio je nova pravila uvedena u ovaj talent-šou.

– Ovo je 17. sezona „Zvezda Granda”. Naravno da smo morali da uradimo nešto malo drugačije, da bi gledaoci videli nešto što nije bilo. Jedni su izabrani kandidati koji se nisu nikad takmičili i njih trideset dvoje su izabrani od strane mentora. Ovi novi kojih ima preko 90 se bore i izazivaju ove izabrane. Svaki član žirija ima 30 sekundi i onda se čuje panik taster i mora da priča sljedeći – počeo je Saša u „Premijeri – Vikend specijalu”, pa nastavio o tome kako se žiri ne ljuti na njega, jer već dugo tu svi zajedno borave i dobro se znaju, piše Telegraf.

Popović je zatim pomenuo Cecu i otkrio na koliko godina je zaista potpisala ugovor.

– Ne ljute se na mene članovi žirija, mi smo tako dugo zajedno. Oni su u „Grandu” preko 20 godina pojedini. Što se Marije Šerifović tiče, mislim da joj je osma ili deveta sezona. Sjetio sam se te 2015. godine Marije, da bi bila odlična, bilo je mnogo kandidata koji su pjevali pop. Na pola prvog takmičenja mi je rekla da više ne bi, ali onda je bilo još jednu, ali više ne, ali ona je ostala. Ćuti ona, ćutim ja, došlo ljeto, kad Marija zove da me pita kad počinjemo novu sezonu. I to je tako išlo. Sad se više ne postavlja ni pitanje da li bi neko ostao ili ne. Nadam se da će tako biti i dalje. Ceca je došla na tri godine, ali mislim da će da ostane još jedno 33 godine – vjeruje on, a onda nastavlja riječima:

– „Zvezde Granda” su krenule na „Pinku” i ljudi su se vezali tada za ovaj format. Od svih takvih formata samo su „Zvezde Granda” preživjele. Kad bih nabrajao koga smo sve stvorili trebalo bi nam baš mnogo vremena. Nema kraja… Milan Stanković je bio hit hitova kad se pojavio, pjevač vrhunski. On je izuzetno jedna inteligentna osoba i pametna. Shvatao je posao. Imao je jak zalet, preko noći mu je dunulo da napusti „Grand”. On je trebalo da bude velika zvijezda i da napravi veliki koncert. Naravno da bih mu se javio kad bi me pozvao na telefon. To je bilo davno, još 2010. godine. Nemam više nikakvog uticaja sada, ne radim pjesme – poručio je Popović.

Prihvati notifikacije