Magazin

NEPREPOZNATLJIV Sjećate se Rodneyja iz Mućki? Ovo je njegova nova uloga

Vraća se humoristična serija Frasier. U oktobru će biti objavljene nove epizode legendarne serije o čijem se povratku mnogo puta pisalo.

FOTO: TWITTER/AMATEUR OCCULT
FOTO: TWITTER/AMATEUR OCCULT

Serija će biti objavljena na platformi Paramount Plus.

U nadolazećoj seriji Dr. Frasiera glumi Kelsey Grammer, a uloge imaju još i Nicholas Lyndhurst, Toks Olagundoye, Jack Cutmore-Scott, Jess Salgueiro i mnogi drugi.

Nicholasu Lyndhurstu, najpoznatijem po ulozi Rodneyja u slavnoj seriji Mućke, ovo je prva uloga od 2019. godine. Objavljena je i prva fotografija iz serije.

Njegovu ulogu u seriji nitko nije očekivao. Od 2020. se pisalo kako se Nicholas možda nikada neće vratiti glumi nakon što je iznenada preminuo njegov 19-godišnji sin Archie.

FOTO: PARAMOUNT+
FOTO: PARAMOUNT+

Kako prenosi Index.hr, zvijezda serije Kelsey Grammer radi i kao producent na seriji i dugo vremena ju je pokušavao oživjeti. Jedan od najvećih razloga zašto dogovor o novim epizodama nije postignut i ranije bila je visoka cijena snimanja, koja uključuje i visoke honorare zvijezda koje su zahvaljujući popularnosti serije dogurale do zavidnih cifri.

Podsjetimo, radi se o spin-offu popularne serije Kafić Uzdravlje i jednoj od najpopularnijih serija svih vremena, koja je kroz 11 sezona i 264 epizode pokupila čak 37 Emmyja.

Najava novih epizoda glasi: “Frasier je otišao u drugi grad koji ima nove izazove s kojima se mora suočiti, nove odnose koje treba iskovati te nekoliko starih snova koje treba konačno ispuniti. Frasier je ponovo ušao u zgradu.”

Prihvati notifikacije