Magazin

Kreator hit serije "Beef" otkrio planove za 2. sezonu, problem masovni holivudski štrajk (VIDEO)

Početkom aprila ove godine na Netflix je stigla serija Beef ja je oduševila gledatelje.

FOTO: SCREENSHOT/YT/NETFLIX
FOTO: SCREENSHOT/YT/NETFLIX

Sedmicama je bila u vrhu trendinga na toj streaming platformi, a i recenzije gledatelja su odlične. Serija na IMDb-ju ima ocjenu 8.1, a na Rotten Tomatoesu visokih 98 posto.

Objavljena je samo jedna sezona s deset epizoda, a gledatelji priželjkuju i drugu sezonu. Tvorac Korejac Lee Sung Jin konačno je otkrio što planira sa serijom. Kaže da bi volio napraviti još sezona, ali da još nije siguran u kojem smjeru bi to išlo i kada bi uopšte krenuo s realizacijom s obzirom na štrajk glumaca i filmskih zaposlenika.

“U početku smo seriju zamislili kao antologijsku seriju u kojoj je svaka sezona nova svađa s novim likovima. U isto vrijeme, stvarno jako volim Dannyja, Amy, Georgea i Paula i svijet koji smo stvorili. Dakle, otvoren sam za sve opcije”, rekao je Lee Sung Jin za The Hollywood Reporter.

“Što je najvažnije, želim nastaviti raditi s ovom ekipom u koju sam se stvarno zaljubio. Ali teško je reći u kojem smjeru ćemo ići. Nadam se da će se Savez filmskih i televizijskih producenata urazumiti”, dodao je.

Beef je drama s elementima komedija u kojoj Steven Yeun i Ali Wong glume dvoje stranaca koji žive u Los Angelesu i upletu se u dugotrajnu svađu nakon prometnog incidenta. Priča počinje na parkiralištu trgovine u Los Angelesu gdje se Danny svojim kamionetom zamalo zabije u terenac koji vozi Amy. No radnja je zapravo puno više od sukoba na cesti.

Svađa Dannyja i Amy pretvara se u opsjednutost osvetom koja ne samo da obuzima svakoga od njih, već i preuzima živote njihovih voljenih.

Prihvati notifikacije