Magazin

Adele se oglasila o viralnom memeu koji kruži internetom: Bila sam iznervirana

Slavna pjevačica Adele je tokom svog koncerta u Las Vegasu komentirala viralni meme koji kruži internetom, a u kojem je ona glavna uloga.

adele
FOTO: SCREENSHOT/TIKTOK - OFFICIAL ADELE FAN PAGE

Društvenim mrežama počela je kružiti snimka s NBA utakmice na kojoj pjevačica djeluje ljutito, a njen izraz lica postao je viralni hit.

Pročitajte još

Društvenim mrežama počela je kružiti snimka s NBA utakmice na kojoj pjevačica djeluje ljutito, a njen izraz lica postao je viralni hit.

@officialadelefanpage adele is such a MEME #adele #fyp #viral #foryoupage #abcxyz #xyzcba #foryou #trending #adeleadkins #foryourpage #adeleedit #celebrity ♬ original sound – Adele – leni del rey 🌸

Na nedavnom nastupu otkrila kako je namjerno izgledala uzrujano te objasnila šta se zapravo dogodilo. 

Znam da zvuči ludo, ali stvarno ne volim biti slavna – započela je pa ispričala kako je sjedila sama u prvom redu dok je njen suprug Rich Paul bio zaposlen.

Objasnila je kako je dvaput kamermanima rekla da ne želi da je snimaju, no oni nisu poslušali njenu molbu te su je prikazali na velikom ekranu.

Vratili su se i snimili me. Bila sam jako iznervirana jer sam tražila da me se ne snima. Ali pretpostavljam da sam to tražila svojim dolaskom – rekla je, a zatim se osvrnula na kritike da je povećala usne.

Imam prirodno velike usne… Ne treba mi filer – poručila je.

Prihvati notifikacije