Magazin

3.5 MILIONA PREGLEDA Dječak ušuškavao mačka za spavanje, presladak video oduševio ljude

Dječak Bobby oduševio je korisnike TikToka svojom ljubavlju i pažnjom prema ljubimcu, mačku Freddyju.

dječak ušuškao mačka u krevet
FOTO: TIKTOK / SCREENSHOT / @FREDDYANDBOBBY

Bobbyjeva mama snimila je simpatičan videozapis u kojem Bobby svog mačka ušuškava u krevet, a videozapis je dosad na TikToku pogledan 3,5 miliona puta.

Na objavljenom videozapisu Bobby pokriva Freddyja dekom dok on leži na jastuku do svog vlasnika. Dječak ga je mazio i u jednom trenutku pokušao dati mu svoju dudu varalicu, pa ju je na kraju opet on koristio.

Ovaj videozapis dobio je više od 360 hiljada lajkova na popularnoj platformi, a mnogi korisnici su u komentarima istaknuli da je Freddy mačka koja zna što je ljubav.

@freddyandbobby Hows the cough followed by a kiss 🤣Bedtime snuggles in front of the fire, all tucked in. #cats #catsofinstagram #kitten #freddyandbobby #funnycats #catsoftiktok #persiancat ♬ Thank You for Being You – OctaSounds

“Mačak uživa u svakom trenutku svog tretmana”, “Freddy je tako strpljiv, pravi je slatkiš”, “Bobby se tako lijepo ponaša prema Freddyju, osvježenje je vidjeti da djeca znaju kako tretirati životinje”, “Njihova povezanost je baš posebna”, “Dva najbolja prijatelja”, “Apsolutno predivno”, samo su neki od komentara.