Politika

Stanivuković: Vidljivo da SNSD nije uz igrokaz koji pravi doktor

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković komentarisao je izjavu predsjednika SNSD-a koji je rekao da vrh stranke još uvijek nije donio odluku o pokretanju njegovog opoziva i da je to “politički opasna stvar”.

FOTO: FACEBOOK / DRAŠKO STANIVUKOVIĆ
FOTO: FACEBOOK / DRAŠKO STANIVUKOVIĆ

Stanivuković je napočetku ocijenio da je neozbiljno komentarisati poteze predsjednika Gradskog odbora SNSD Vlade Đajića kojeg je nazvao “velemajstorom kotlićijada, derneka i žurki”.

“Vidljivo je da vrh SNSD i veliki dio Gradskog odbora SNSD nije uz igrokaz koji pravi taj doktor”, ocijenio je Stanivuković i početak potpisivanja peticije za njegov opoziv nazvao takođe igrokazom, ali i zamajavanjem i sluđivanjem javnosti.

“Cijela naša država i zemlja se nalaze u veoma složenim procesima. Nama u ovom trenutku ne treba nikakvo usložnjavanje izazovna politička situacija, nama treba prosperitet grada”, rekao je Stanivuković i pozvao skupštinsku većinu koju okuplja SNSD da radi.

On je takođe napomenuo da predsjedniku Gradskog odbora za porketanje opoziva nije potrebna peticija i da skupštinska većina to može sama pokrenuti. Tvrdi i kako ima dokumente i ankete “koji pokazuju da kroz to prolazimo glat”.

Podsjetimo, Dodik se ogradio kazavši kako odluka nije donesena na organima SNSD-a.