Priprema traje svega nekoliko minuta, a kombinacija jaja i maslinovog ulja pruža energiju i zdrav početak dana. Idealan izbor i kada ne znate šta biste za večeru!
Sastojci:
1 glavica kelja
4 jaja
3 čehna bijelog luka
malo chillija
malo maslinovog ulja
malo soli i bibera
Priprema:
1. Operite kelj
Listove kelja operite i narežite na manje komade pa ih ostavite sa strane.
2. Prepržite bijeli luk
Maslinovo ulje zagrijte u velikoj tavi na srednje jakoj vatri, a zatim dodajte češnjak i chilli i pržite dok češnjak ne poprimi zlatnu boju.
3. Dodajte kelj
Sada dodajte kelj, koji može biti malo vlažan od vode, začinite ga i pirjajte oko 5 minuta.
4. Dodajte jaja
Sada dodajte i jaja i pecite ih na kelju kao da pečete jaja “na oko”, a kada jaja budu gotova, sve skupa prebacite na tanjur i poslužite, bilo za doručak ili večeru.
Prijatno!