Magazin

Žena spavala s trojicom muškaraca u isto vrijeme: Nataša je zatrudnjela, ono što je uslijedilo nanijelo joj je veliku bol

Ispovijest Natashe McManus koju je podijelila na portalu Quora.com šokirala je javnost, a svojim iskustvom pokazala je da je bila veoma nepromišljena zbog čega je naučila veliku lekciju.

FOTO: ILUSTRACIJA/PEXELS
FOTO: ILUSTRACIJA/PEXELS

Naime, kako je bila atraktivna i poželjna, upustila se u avanturu koja je za mnoge nedopustiva. U periodu od dva mjeseca, imala je intimne odnose s tri muškarca u isto vrijeme.

U ispovijesti je rekla: “Nije mi smetalo spavati sa svom trojicom u isto vrijeme, ne doslovno kao u grupnom seksu. Niko od njih nije znao da imam još dvojicu pa sam uživala. Ne znam zašto, ali to me je palilo, da imam nekoliko muškaraca odjednom. Imala sam samo 18 godina. Ni sama ne znam kako nisu shvatili što radim.”

“Ipak, u jednom trenutku sam zatrudnjela, a da blage veze nisam imala ko je od njih otac. Probala sam ih zadržati govoreći svakom posebno da je on otac djeteta. Prvi je pobjegao brzinom svjetlosti, dok me je drugi napao što sam mu lagala da pijem pilule. Kako u to vrijeme nisam radila, nisam mogla sama odgajati dijete”, napisala je Natasha.

Dodala je da je najviše nade polagala u trećeg momka koji je dolazio iz dobrostojeće porodice i koji joj je uvijek govorio da bi se htio ostvariti u ulozi oca.

“Kada sam mu rekla da sam trudna, prvo me je pitao je li samo on u to vrijeme spavao sa mnom. Pravila sam se da sam ljuta što me to pita, a u sebi sam crvenjela, a onda mi je rekao da mu se nikada nije dogodilo u životu da dođe do orgazma u vagini djevojke, tako da je odbio povezati se s pričom”, rekla je Natasha, prenosi Net.hr.

Zatim je dodala kako je ostala sama: “Tako sam ostala sama. Dotakla sam dno. Svi prijatelji koji su me obožavali što sam ‘kul’ djevojka iznenada su nestali. Morala sam abortirati jer nisam mogla bez novca, posla i stana odgajati dijete, a i roditelji mi nisu željeli pomoći znajući kakav sam život vodila. Danas se kajem zbog odluke, ali bila sam premlada.”

“Uglavnom, pomoglo mi je što sam dotakla dno i što sam se iz realne životne nevolje izdigla i upoznala svu pravu bol. Recimo da sam u roku od nekoliko dana sazrijela za cijeli život”, zaključila je Natasha koja je vremenom promijenila način života i danas radi u jednoj maloj firmi u Edinburghu i sretno je udata.

Prihvati notifikacije