Ekonomija

Zabilježite ovaj vikend: Centrum park u Gradišci slavi drugi rođendan!

Centrum Park vas poziva da proslavimo drugi rođendan zajedno, od 11-12. novembra!

FOTO: CENTRUM PARK
FOTO: CENTRUM PARK

Centrum Park je za sve svoje posjetioce pored mnogobrojnih događaja organizovao odlične popuste.

U poslovnicama Centrum Park-a čak do -50% popusta a u Centrum Marketu -10% popusta na kompletan asortiman, kao i fenomenalnu nagradnu igru, gdje možete osvojiti najnoviji iPhone 15! Svaki kupac ima pravo da učestvuje sa računom iz bilo koje radnje u Centrum Park-u.

Tokom rođendanskog slavlja, u subotu od 18 časova očekuje vas koncert polaznika vokalnog ateljea Mama Vox, a u nedjelju od 13 časova koncert dječijeg hora Vrapčići. Za sve mališane organizovana je luda zabava u vanjskoj igraonici Sheriff Puba, gdje će nas posjetiti animator Trapavko.

Centrum Park sa svojih 18 000 m² prodajnog prostora jedan je od najvećih retail parkova u BiH u kojem se nalazi 30 svjetskih brendova iz modne industrije, kozmetike, sportske opreme, dječije opreme i igračaka, apoteke, knjižare, optika, satovi kao i asortiman za opremanje i uređenje doma.

Brendovi kao što su Waikiki, New Yorker, Sinsay, Jordies, Sport Vision, Sport Reality, Deichmann, Opposite, Planika, Denis, Bojprom, Kuprešak, Extreme Intimo i Centrum Trade samo su neki koje možete pronaći u Centrum Parku-u. U sklopu Parka nalaze se dva ugostiteljska objekta Sheriff Pub i Pizza Bar Restoran koji nude odličnu ponudu jela i pića, igraonice za djecu, dobru muziku, veselo osoblje i prijatnu atmosferu sa urbano opremljenim enterijerima.

Pored prostranog parkinga na usluzi je toalet za majku i dijete, toaleti za osobe sa invaliditetom, parking mjesto sa punjačima za električne automobile, internet na području cijelog parka, mjenjačnica, bankomati i još mnogo toga što će vam olakšati kupovinu.

Zato, zabilježite ovaj vikend, 11. i 12. novembar za nezaboravan provod u Centrum Park-u u Gradišci. Očekujemo vas, jer u Centrumu je sjajan šoping, sjajna hrana, sjajna zabava!

A.E.

Prihvati notifikacije