Jet set

ČESTITKA POSTALA HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Marija Šerifović "proslavila čak 60. rođendan"!

Pjevačica Marija Šerifović prije nekoliko dana napravila je rođendansko iznenađenje majci, pjevačici Verici Šerifović, koja je napunila 60 godina, a ono što je uslijedilo sve je nasmijalo do suza.

FOTO: INSTAGRAM/SERIFOVIC
FOTO: INSTAGRAM/SERIFOVIC

Naime, Marija je objavila zajedničku fotografiju sa Vericom na društvenoj mreži Instagram, na kojoj zajedno drže tortu na kojoj su svjećice u obliku broja 60.

Brojni fanovi poželjeli su Verici sve najljepše, ali jedan korisnik Tvitera se zbunio, pa napravio veliku grešku, koja je ubrzo postala pravi hit na internetu.

Naime, korisnik pomenute društvene mreže imao je najbolje namjere, te je osvanula i rođendanska čestika – ali za Mariju.

– Marija Šerifović (pobjednica Evrovizije 2007.) danas puni 60 godina! Poželimo pjevačici “Molitve” srećan rođendan! – stoji u objavi, piše Blic.

Čestitka je munjevitom brzinom obišla sve društvene mreže, pa je ubrzo uklonjena. Iako su riječi bile upućene pogrešnoj osobi, niko nije zanemario dobru namjeru, kao i lijepe riječi za pjevačicu, te je sve slatko nasmijala.

Prihvati notifikacije