Magazin

Za 8. mart u Sarajevu dugoočekivani koncert Doris Dragović

Nakon brojnih upita fanova koncert Doris Dragović napokon će se održati i u Sarajevu.

FOTO: MARKO LUKUNIĆ / VEČERNJI LIST
FOTO: MARKO LUKUNIĆ / VEČERNJI LIST

Legendarna splitska pjevačica već je dugih 40 godina na domaćoj sceni, a njezini hitovi i dalje ne blijede. Poslije dugih 20-ak godina, konačno će ponovno zapjevati u Sarajevu i to baš 8. marta, na Dan žena. Sarajlije će razveseliti koncertnim spektaklom u Domu mladih.

Njezina bogata muzička karijera, čiji jubilej je nedavno proslavila koncertom u prepunoj Spaladium Areni u rodnom Splitu, zadivljuje i ne ostavlja ravnodušnim. Doris Dragović jedna je od najdugovječnijih dama na estradi, a ljubavne balade postale su njezin zaštitni znak. Hitove znaju generacije koje se u njezino vrijeme još nisu ni rodile, a potvrđuju to broj mladih na svakom njenom koncertu.

Svi ljubitelji Dorisinog muzičkog puta, imat će priliku 8. marta u Domu mladih zapjevat uživo s njom neke od bezvremenskih hitova poput: “Malo mi za siću triba”, “Željo moja”, “Neću propast ja”, ‘Jedini’, ‘Krivi ljudi’, ‘Zemlja i stina’, ‘Dajem ti srce’, ‘Marija Magdalena’, ‘Brod za nabolje’ …

Doris se veseli ponovnom susretu sa sarajevskom publikom, te kao i uvijek obećava večer ispunjenu ljubavlju, plesom i zabavom.

Prihvati notifikacije