Politika

Raspada li se HDZ i u Kreševu?

Portal Podlupom.ba razgovarao je sa članom HDZ -a BiH Kreševo koji je želio ostati anoniman, a koji nam se javio kako bi iznio sve anomalije unutar Odbora u Kreševu koji kako navodi ide ka propasti kao i mnoge općinske, gradske i županijske organizacije HZD – a BiH, koje ovih dana ispunjavaju medijski prostor izlaženjem članstva masovno iz stranke, kako nam navodi ništa drugačije nije ni u Kreševu, očekuje se propast veoma brzo.

FOTO: HDZ
FOTO: HDZ

Navodi kako im je stigao naputak da svaki član mora dovesti još dva nova, kako bi se nadomjestila svakodnevna napuštanja i izlaženja iz članstva, no na isto se nasmijao, i rekao kako je HDZ u Kreševu postao predmet sprdnje zadnjih godinu dana, da i ovo članova što je ostalo uskoro će napustiti stranku, a nekome novom ne pada na pamet da postaje dio ovog beznađa u Kreševu.

Dalje ističe kako samo jedan čovjek odlučuje o svemu, a mnogi znaju tko je on, te da je isti stvarni načelnik Općine Kreševo, a da se trenutni načelnik ništa ne pita, te da sam traži izlaz iz ove situacije. Kako su mnogi članovi stranke ostali iznenađeni zadnjim događajima u kojima se otkrio kriminal koji je godinama rađen u Općini Kreševo, a pogotovo kad se otkrila nevjerojatna afera kada je NLB banka dd Sarajevo izuzela javni put – javno dobro u Kreševu, više , kao i kada je načelnik Općine Kreševo falcifikao odluke Općinskog vijeća više, te da su mnogi istakli da to nije stranka za koju se oni zalažu, te da ih je stid takvih postupaka, i takvi su već izvrgnuti progonu.

Navodi kako u stranci vlada jednoumlje, samo jedan čovjek o svemu odlučuje, da prije svake sjednice Općinskog vijeća se daje naputak kako će se glasati za pojedine odluke. Mladež HDZ koja ja masovno zaposlena u javnoj upravi u Kreševu ucijenjena je radnim mjestima, no kako izgleda već odavno vrh stranke ni njih ne može kontrolirati, tako da u Kreševu uskoro slijedi potop stranke do kraja, te da će isplivati još afera, sve veća od veće, prenosi crna-hronika.

Više od pola članova, a koji su članovi Općinskog vijeća Kreševo će uskoro napustiti stranku, da li će formirati novi nezavisni klub ili će također napustiti i vijeće, uskoro ćemo vidjeti.

Prihvati notifikacije