Region

HDZ-ov načelnik Severina više puta udario u glavu vlasnicu kafića

Vlasnica ugostiteljskog objekta u Severinu kod Bjelovara optužila je danas HDZ-ovog načelnika Žarka Žgelu da ju je pijan napao ispred njenog kafića u nedjelju navečer.

FOTO: PRINTSCREEN MOJPORTAL.HR/YOUTUBE
FOTO: PRINTSCREEN MOJPORTAL.HR/YOUTUBE

Vlasnica kafića, 28-godišnja Iva Milka Kramarić, kazala je da postoje snimke s nadzornih kamera na kojima se, kako je naglasila, izuzetno jasno vidi kako je aktualni načelnik Općine Severin napada i šamara.

“O svemu je upoznata policija kojoj upravo u srijedu predajem sve snimke. Želim sve to podijeliti s vašim čitateljima jer više nije normalno što načelnik Žgela radi meni i djelatnicama mog kafića”, rekla je 28-godišnja vlasnica kafića Iva Milka Kramarić za Bjelovar live.

U međuvremenu su se pojavile i snimke s nadzornih kamera koje je spominjala vlasnica kafića. Na njoj se doista jasno vidi kako HDZ-ov načelnik prilazi ženi i udara joj dva šamara koja djeluju prilično snažno.

Tek nakon drugog šamara jedan od muškaraca prima ruku HDZ-ovog načelnika Žgele, no on izvlači ruku i nekoliko sekundi kasnije ponovno kreće na vlasnicu kafića. Ona se odmiče, a on je prima za vrat i rukom je još jednom udara u glavu. Potom je gura i oboje izlaze iz kadra.

No tu je i druga snimka (na snimci koju su objavili lokalni portali prvo se prikazuje kadar s te kamere). Na njoj se vidi da je HDZ-ov načelnik nastavio udarati vlasnicu u glavu, i najmanje je jednom udara šakom u glavu s leđa.

Tek tada se žena uspijeva izmaknuti, no HDZ-ovac ju još jednom pokušava udariti u glavu.

Iz PU bjelovarsko-bilogorske su potvrdili da su postupali u Severinu te navode da je kriminalističko istraživanje u tijeku.

“9. jula 2023. godine postupali smo u Severinu te su kriminalističkim istraživanjem za sada utvrđeni identiteti nekoliko počinitelja narušavanja javnog reda i mira, dok se i dalje provodi kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdili svi sudionici navedenog događaja. Po završetku kriminalističkog istraživanja i zaprimanja bolničkih prijava i kvalifikacija povreda slijedi odgovarajuće pismeno izvješće nadležnom sudu”, kažu iz policije.

HDZ-ov načelnik koji je mlatio ženu na ulici nije uhićen, nego je na slobodi. Novinari su ga kontaktirali telefonskim putem, a on je samo rekao da nema komentara.

Snimak pogledajte OVDJE.

Opširnije na portalu Index.hr.

Prihvati notifikacije