Magazin

Poznati voditelj izgubio više od 80 kilograma i pronašao ljubav

James Argent zbog pretilosti je bio u životnoj opasnosti, a nakon dvije operacije i drastičnog gubitka kila pronašao je i ljubav.

FOTO: GETTY IMAGES / WENN
FOTO: GETTY IMAGES / WENN

Britanski voditelj i reality-zvijezda, 35-godišnji James Argent u manje od godinu dana izgubio je više od 80 kilograma.

Svojom transformacijom pohvalio se na Instagramu, gdje je progovorio i o operaciji želučanog rukavca kojoj se podvrgnuo 2021. godine i koja mu je spasila život.

“Prošla godina bila je nevjerojatna i promijenila mi je život. Otkako sam bio na operaciji želučanog rukavca, izgubio sam više od 80 kila spao sam sa 170 na 88 kila. Uz operaciju sam uveo i značajne životne promjene i sada sam u najboljoj formi u životu, i fizički i psihički”, pohvalio se James.

Poznato je da je na operaciju potrošio 10 hiljada funti, a uklonjeno mu je 70 posto masnog tkiva iz trbuha, nakon čega se posvetio tjelovježbi i zdravom životu, koji su ga u devet mjeseci doveli do nevjerovatnih rezultata.

Uslijedio je i zahvat odstranjivanja viška kože s trbuha, koje se nije mogao riješiti tjelovježbom i dijetom, a rezultate druge operacije još ne može pokazati jer mora nositi kompresijsku odjeću, prenosi Dnevnik.hr.

“Moje putovanje do mjesta na kojem sam sad trajalo je godinama, no uzbuđen sam zbog svega što budućnost donosi i mogu iskreno reći da se nikada nisam osjećao samouvjerenije i zadovoljnije čovjekom kojeg vidim u ogledalu”, istaknuo je.

Prihvati notifikacije