Ekonomija

Poziv na učešće u seminaru za sigurno poslovanje sa hranom

U mjesecu martu, Economic Advisor organizuje seminar o sigurnom poslovanju sa hranom pod nazivom “Globalna inicijativa za upravljanje procesima sigurnosti hrane”. Seminar sa vodećim Stručnjacima iz oblasti sigurnog poslovanja sa hranom.

FOTO: ECONOMIC ADVISOR
FOTO: ECONOMIC ADVISOR

Seminar okuplja predavače i stručnjake iz oblasti prehrambene industrije, inspektorata za sigurnost hrane, zdravstvenih ustanova, sanitarno ekoloških firmi, proizvodno prehrambenih kompanija, međunarodnih organizacija, agencija, vlada, subjekata u poslovanju sa hranom i ostalih subjekata bitnih u procesu za sigurno poslovanje kako bi zajednički potaknuli kontinuirano poboljšanje sistema upravljanja sigurnosti hrane.

Cilj seminara je stalno poboljšanje sistema upravljanja i unapređenja sistema sigurnosti hrane kroz harmonizaciju postojećih normi u području hrane koje su uspostavili proizvođači hrane i potrošači, a sve kako bi se osigurala sigurnost u isporuci sigurne hrane u Bosni i Hercegovini i na tržište širom svijeta.

FOTO:  ECONOMIC ADVISOR
FOTO: ECONOMIC ADVISOR

Seminar će se održati 11.03.2023. godine u Hotelu Hills u Sarajevu. Svi učesnici će dobiti certifikat kao dokaz o provedenoj eksternoj edukaciji uposlenika.

Cijena po jednom učesniku je 125 KM, a za više od dva učesnika iz iste kompanije odobrava se popust od 15%.

Prijavu za seminar moguće je izvršiti putem emaila economicadvisorbih@gmail.com.

Detaljnije informacije o samom seminaru moguće je dobiti pozivom na broj telefona +387 62 877 121 ili +387 61 104 477.

Rezervišite Vaše mjesto na vrijeme.Seminar je bodovan od Komore sanitarnih inžinjera FBIH-BIH. Seminar je broj 1 iz ove oblasti u Bosni i Hercegovini. Seminar je namijenjen i za privrednike, inspektore i zdravstvene djelatnike iz Republike Srpske – BIH.

A.E.

Prihvati notifikacije