Magazin

Održano prvenstvo u šamaranju: Snimak postao hit, Terminator gleda i ne vjeruje

Ukoliko niste znali postoji i “Slap Fighting Championship” koji je održan u martu u sklopu godišnjeg Arnold Schwarzenegger Sports Festivala u Columbusu (Ohio).

FOTO: PRINTSCREEN / VIDEO / YT
FOTO: PRINTSCREEN / VIDEO / YT

Apsurdna ideja gdje se dvije osobe šamaraju dok jedna ne padne kreirana je pod velom sporta,a zapravo je pravi showbiznis. I to je baš postalo popularno, neki u nevjeri gledaju, a drugi navijaju.

Penzionisani terminator koji ovo smatra zabavnim sportom, ipak je gledao u nevjerici šamarenje dvije djevojke.

Iako je video nastao u martu, tek je sad postao viralan na društvenim mrežama.

Na web-stranici Slapstrike.com navedena su i osnovna pravila slap fightinga:

Borbu kontroliraju suci koji se brinu za sigurnost takmičenja i primjenu pravila. Duel prate ukupno tri suca. Dva izravno promatraju borbu, treći analizira snimke. Svaki natjecatelj mora imati zaštitu za usta i uši. Borba se sastoji od tri runde. U svakoj rundi takmičar ima pravo na jedan udarac. Iza takmičara moraju stajati ljudi koji će spriječiti njihov eventualni pad. Prije udarca, igrači moraju utrljati talk puder na dlanove. Suci donose konačnu, neopozivu odluku.

Dlanovi natjecatelja pri udarcu moraju biti otvoreni, a knockout se određuje na temelju toga je li igrač sposoban nastaviti igru unutar 30 sekundi nakon primljenog udarca.

Slap fight turniri na najmodernijem su levelu i već su postali dio mainstream medijskog svijeta. Vjerujemo da je, s obzirom na senzaciju koju izaziva šamaranje, samo pitanje vremena kada će se pojaviti i na Balkanu.

Prihvati notifikacije