Jet set

Makedonka je pobjednica 'Zvezda Granda': Rokerka oduševila publiku

Sinoć je održano veliko finale muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a pobjedu je odnijela Slavica Anđelova iz Makedonije.

FOTO: SCREENSHOT/YOUTUBE/BLIC
FOTO: SCREENSHOT/YOUTUBE/BLIC

Saša Popović, je ispred “Grand” produkcije, proglasio pobjednika, a Slavicin mentor Đorđe David nije mogao sakriti sreću i oduševljenje zbog trijumfa, te je potpuno bio u transu.

Pjevačica moćnog glasa, pred proglašenje pobjednika nije mogla da sakrije tremu, pa se sva tresla.

U finale popularnog takmičenja ušlo je ukupno 17 kandidata. Od njih sedamnaest u superfinale su ušli kandidati Slavica Angelov iz Makedonije, kojoj je mentor Đorđe David i Dragan Đurić iz Doboja, kome je mentorica Ceca Ražnatović.

Velika nagrada za pobjednika

Inače, pobjednik muzičkog šou programa “Zvezde Granda”, osvojio je mnogo više od titule najboljeg pjevača ove sezone.

Prvoplasiranog kandidata produkcija “Granda” nagradila je pjesmom i spotom, kao i kompletnim marketingom, a uz to će mu biti poklonjen i automobil marke Fiat Tipo, piše Blic

Sinoć su se za titulu najboljeg takmičili: Dženan Rakić, Martina Jozinović, Nenad Kostov, Maja Jevtić, Petar Bulatović, Lidija Matić, Slavica Angelova, Nejaz Neki Ramčevski, Amna Jusić, Hamza Gušić, Ksenija Tanu, Igor Knežević, Sanela Hasić, Milan Bukilić, Ivona Damjanović, Semir Džanković i Dragan Đurić.

Prihvati notifikacije