Magazin

Keke Palmer o savjetu Whoopi Goldberg: Samo se počni samozadovoljavati

FOTO: EPA
FOTO: EPA

Američka glumica i pjevačica Keke Palmer u svom je podcastu “Baby, This is Keke Palmer” podijelila je savjet holivudske glumice Whoopi Goldberg koji je promijenio njen odnos prema vlastitoj seksualnosti.

“To nikada neću zaboraviti. Jednom prilikom sam bila na talk showu ‘The View’ kada smo razgovarali o seksu, a Whoopi Goldberg mi je rekla: ‘Molim te, samo se počni samozadovoljavati”, prisjetila se 29-godišnja Palmer.

Od tada se njeno shvatanje seksa u potpunosti promijenilo. Ispričala je da je oduvijek mislila da treba osigurati da druga osoba doživi zadovoljstvo te da je pritom zanemarivala sebe.

“Oduvijek sam mislila da moram nekome učiniti tu uslugu”, objasnila je glumica dodavši da njezin užitak dolazi od užitka njenog partnera.

“To je bilo deprimirajuće i nije bilo dovoljno pa sam u jednom trenutku pomislila ‘Ovo nisam ja!’. Dakle, bili su to pokušaji da shvatim što mi odgovara”, nastavila je.

Također, ispričala je kako su na njen odnos prema seksu i rano razumijevanje što je to i kako bi trebalo funkcionisati uvelike uticale “simulacije seksa iz pornića”, kako je to sama opisala.

“Nikada zapravo nisam imala sretan završetak”, rekla je objasnivši da je pronašla više zadovoljstva iz smirenijeg i emotivnijeg iskustva.

Jedna stvar koja ju je iznenadila kada je prihvatila glumičin savjet te počela istraživati vlastiti užitak je da je ono što privatno želi bilo nešto sasvim drugačije od onoga što je iznosila u javnosti.

“U svom svakodnevnom životu vrlo sam performativna. Dajem sve što imam, a ono što sam naučila i shvatila dok sam sazrijevala, to apsolutno nije vrsta seksa koji želim imati”, zaključila je.

Prihvati notifikacije