Jet set

ŽELI PUNO DJECE I VIKENDICU U BEOGRADU Milica Todorović otvorila dušu i progovorila o planovima za budućnost 

FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT

Milica Todorović iz rodnog Kruševca preselila se u Beograd ubrzo poslije načinjenih prvih muzičkih koraka. Ali pjevačica sve češće razmišlja o rodnom gradu i miru kojim odišu manja mjesta. 

“Nažalost, danas živimo u brzom vremenu gdje su glavni gradovi centar svih zbivanja i istina je da smo se otuđili od prirode. Žao mi je zbog toga. Kad god mogu, odem kod svojih u Kruševac ili u selo. Obožavam prirodu i životinje. To me smiruje i nekako vraća u onaj period kada sam uživala u svim čarima djetinjstva. Tada smo nekako najviše vremena provodili napolju, istraživajući prirodu, čuvajući domaće životinje. Najviše volim da prošetam šumom i da duboko udahnem i odradim par vježbica disanja” rekla je Milica za Alo i nastavila:  

“Voljela bih da jedan period godišnje mogu da provedem u nekoj kućici, bez interneta usred šume. Recimo na Tari, ona još uvijek nije toliko izgrađena planina. Ima predivne staze za pješačenje, hladnije je nego u gradu i zaista je drugačiji vazduh. 

Na riječima su svi jaki, zato su pitali Milicu da li se ona trudi da očuva prirodu. 

“Ne pijem vodu iz plastičnih flašica već imam svoju flašicu za vodu koju uvijek nosim sa sobom. Ne kupujem plastične kese, već nosim svoj ceger, a voće i povrće držim u posebnim mrežastim višekratnim kesama”, rekla je pjevačica. 

Na pitanje da li sutra, kada dobije dijete, možda njena adresa ipak bude van Beograda, odgovarila je: 

“Voljela bih da imam vikendicu na obronku Beograda ili kuću sa velikim dvorištem zbog djece i kučića. A ako bude dovoljno veliko, možda i da se zasadi neko drvo jabuka, trešanja, krušaka… I voljela bih da mi dvorište ima raznoliko cvijeće, što šarenije”, kroz smijeh zamišlja Milica i dodaje: 

“Zapravo, ljudima koji se bave javnim poslom bijeg u prirodu i jeste najveći lijek jer ste sami sa sobom i svojim mislima. Uživate u šetnji, prirodi. Znam dosta mojih kolega koji trče na Košutnjaku, šetaju na Adi”, rekla je ona. 

Prihvati notifikacije