Region

Vučić poručio: Predaja nikada nije bila opcija, Srbija će pobijediti

Pred nama nisu lagani dani, a ni izbori, i da bismo odbranili i sačuvali i zemlju i narod, moramo biti jedinstveni i ujedinjeni, objavio je na Instagramu predsjednik Srbije Aleksandar Vučić koji je istaknuo da je dao sve od sebe da čuva i štiti Srbiju "jer predaja nikada nije bila opcija".

FOTO: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
FOTO: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

“Još jedna sedmica borbe za opstanak i prosperitet, za bolju budućnost Srbije. Ponosan sam što se glas Srbije čuo jasno i racionalno u svjetskoj areni, na #WEF23 u Davosu“, naveo je Vučić u objavi Sedmica s predsjednikom, prenio je N1.

Pročitajte još

“Važno je što smo precizno i argumentirano iznijeli našu politiku, a možda još važnije što smo Srbiju promovirali kao investicijsku destinaciju, što je od izuzetnog značaja za našu ekonomiju i boljitak svih građana”, istaknuo je.

“S međunarodnim predstavnicima sam nastavio tešku, ali neophodnu i otvorenu raspravu u cilju rješavanja gorućeg pitanja za našu državu, a to su život i opstanak našeg naroda na Kosovu i Metohiji”, podsjetio je predsjednik Srbije.

“Pred nama nisu lagani dani, a ni izbori. Da bismo odbranili i sačuvali i zemlju i narod, moramo biti jedinstveni i ujedinjeni. Dao sam sve od sebe da čuvam i štitim Srbiju i to ću nastaviti činiti jer predaja nikada nije bila opcija. Srbija će pobijediti”, zaključio je Vučić.

Prihvati notifikacije