Magazin

Vraća se po mnogima najgori trend ‘90-ih, koji su drugi jedva dočekali!?

Iako smo mislili da se tanke obrve neće tako skoro vratiti, čini se da smo bili u krivu, a to sve više dokazuju i zvijezde.

FOTO: INSTAGRAM
FOTO: INSTAGRAM

Sjećate li se Kate Moss ili pak Linde Evangeliste u devedesetima? Jedna od glavnih karakteristika koja se pamti iz tog vremena, barem što se tiče ljepote, tanke su obrve. Oko tog trenda još uvijek su podijeljena mišljenja nekima se sviđaju, a neki ih preziru te su jedva čekali da na scenu nastupe gušće i razbarušene.

S popularizacijom beauty blogova, vlogova i nekih drugih zvijezda, obrve su dobile svoju revoluciju, no u posljednje vrijeme čini se da su se tanke obrve ponovno probile u beauty krugove.

Neki dan isfurala ih je Nicola Peltz Beckham, supruga najstarijeg Beckhamovog sina Brooklyna, na gala večeri u muzeju Academy Museum u Los Angelesu.

Ništa u njezinom make-up looku nije bilo spektakularno, a obrve su bile jedva vidljive. Nicola je na ovom looku radila s vizažisticom Yumi Mori, a tanke obrve bile su dio minimalističkog looka s naglaskom na tanku crtu tuša, malo rumenila i neutralne usne.

No, ona nije jedina koja je prihvatila ovaj trend.

Manekenka Bella Hadid nikada nije prihvatila trend debelih, čupavih obrva, već je uvijek nosila tanje. Na reviji za Versace za proljeće 2023., Bella i njezina sestra Gigi nosile su izbijeljene obrve, a taj su trend prihvatile i beauty entuzijastice na TikToku. Neke od njih su otišle korak dalje pa su ih potpuno uklonile po uzoru na repericu Doju Cat.

Voljeli ih ili mrzili, tanke obrve opet su dobile svojih “pet minuta”, a prije nego počupate svoje, na TikToku isprobajte “Time Warp Scan” filter koji vam prikazuje kako biste izgledate s tankim crtama iznad očiju. Znate, da se bespotrebno ne zaletite i napravite kaos na licu, piše Gloria.hr.

Prihvati notifikacije