Jet set

Selma Bajrami tvrdi da joj je Ognjen Amidžić smjestio linč, voditelj odmah odgovorio

Pjevačica Selma Bajrami šokirala je mnoge kada je na jednom svom nastupu pokazala dvoglavog orla, nakon čega se podigla bura u javnosti.

Ognjen Amidžić i Selma Bajrami
FOTO: RAJKO RISTIĆ, OLIVER BUNIĆ / RINGIER

Ona je iznijela sumnju da joj je skandal namjestio voditelj emisije u kojoj je gostovala.

– Prisutna sam u medijima, gostovala sam u najgledanijim emisijama, pretpostavljam da sam nekome zasmetala. Ja sam došla i zasijala, a u jednoj emisiji koja je išla uživo sam reagovala na neke stvari, jer sam imala potrebu da to uradim kao žena, dama, majka. Tu emisiju su gledali i moji roditelji. Neki su se uvrijedili, moguće je da su na neki način ti što su bili u emisiji ili vodili emisiju tražili neki razlog da mene ocrne u medijima, iskoristili su taj momenat, ja sam kolateralna šteta i žrtveno jagnje – pravdala se Selma Bajrami.

Ovim povodom oglasio se Ognjen Amidžić i prokomentarisao riječi pjevačice koja je iznijela sumnju da joj je skandal namjestio voditelj emisije u kojoj je gostovala.

– Moj odgovor je da ne bih davao na važnosti nečemu što samo po sebi nije važno. Što se mene tiče, njoj se daje važnost koja ne postoji, realno – zaključio je Ognjen, a na pitanje kako komentariše njihov konflikt zbog kojeg ga je Bajramijeva osumnjičila da je on “ocrnjuje u medijima” rekao je:

– Isključio sam se iz te priče, to je toliko nebitna stvar, potpuno nevažno.

Podsjetimo, Selma je prilikom gostovanja u njegovoj emisiji reagovala kada je Ognjen pitao Eru sa koliko je žena spavao:

– Jako važna informacija s koliko njih je spavao – prokomentarisala je Selma.

U tom momentu Ognjen je pitao Selmu u čemu je problem i “da li je informacija kada pitaju Hulija Iglesijasa s koliko je žena spavao informacija”, Selma je nastavila:

– Ovo nije prvi put da mi je neprijatno u emisiji. Ovo gledaju i moji roditelji, hajmo malo poštovanja. Ovo nije takva emisija – odgovorila je ona, piše Srpskainfo.

Maja Nikolić se potom umiješala i rekla “da ovo jeste zabavna emisija”, nakon čega joj je Ognjen objasnio:

– Selma, ovo su moja pitanja, ja se tebi nisam miješao u tekst pjesme, je l’ tako? Kada ti nešto ne odgovara imaš pravo da kažeš, ali i imaš pravo da ne učestvuješ – rekao je on, piše Informer.

Prihvati notifikacije