Jet set

Ovo je sestra Meline Džinović: ZANOSNA BRINETA plijeni ljepotom

Melina Džinović našla se u žiži interesovanja zbog razvoda od Harisa Džinovića.

FOTO: SCREENSHOT / M. ILIĆ / RINGIER
FOTO: SCREENSHOT / M. ILIĆ / RINGIER

Oni su stavili tačku na brak poslije 22 godine ljubavi i dvoje djece, a nakon izlaska iz suda pjevač je iznio brojne skandalozne tvrdnje o Melini.

Kako je ispričao, nju “samo novac zanima”, otkrio je da je ona ta koja je svojevoljno napustila njihovu vilu, ali i da ga je varala.

Pročitajte još

Poznata modna kreatorica koja je imala revije širom svijeta i čije kreacije su nosile Sofija Vergara, Pamela Anderson, Jennifer Lopez i mnoge druge svjetske face, rođena je u Bihaću i kćerka je Elme i Sulejmana Galića.

Ima rođenu sestru Eminu o kojoj se ne zna malo toga.

FOTO: M. M./ATAIMAGES
FOTO: M. M./ATAIMAGES

Mediji su pisali da ona godinama živi u Turskoj sa suprugom i kćerkom i da joj je muž jedan od najuglednijih istanbulskih poduzetnika. Na prvi pogled, njih dvije ne liče, dok je Melina privlačna plavuša, Emina je zanosna brineta, ali kada se bolje zagledate – sličnost je ogromna.

Melina je samo jednom u javnosti uslikana sa sestrom i to na koncertu Harisa Džinovića 2019. godine. Melina je obukla crvenu svečanu haljinu sa istaknutim dekolteom, dok je Emina “sijala” u dvodijelnoj svjetlucavoj haljini.

Haris je nedavno pozvao policiju kako bi Melinu izbacio iz doma, a pripadnici policije su vrlo brzo došli na lice mjesta, nakon čega je Melina izjavila da je Haris maltretira. Policija je Harisu potom privremeno oduzela pištolj koji je imao u kući, iako ima dozvolu za njega, a on je poručio da je Melina došla s namjerom da ga provocira.