Jet set

Melina Džinović je više od godinu dana u vezi s drugim čovjekom

Haris Džinović prvi put je progovorio o razvodu od supruge Meline, kada je naveo da je prevaren, a za to je posljednji saznao.

Melina i Haris Džinović
FOTO: ZORAN ILIĆ / RINGIER
Arhiva

Ona zna razlog… Ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž posljednji sazna. Kažu ljudi da je razvod posle smrti najteža stvar. Ja bih to malo demantovao. Kako? Pa fino, ako se tebi ne sviđa da budeš sa mnom, neću ni ja s tobom naveo je Haris Džinović za hrvatski “In Magazin”.

Pročitajte još

Kako se priča po Beogradu i kako se može čuti od nekolicine njoj bliskih ljudi, Melina već godinu i po dana uživa u romansi sa drugim muškarcem, ali javnost o tome ništa nije znala, piše Telegraf.rs.

Modna dizajnerka se iselila iz porodične vile na Senjaku i iznajmila je stan u luksuznom dijelu Novog Beograda.

Nagađalo se ko je prvi tražio razvod, a prema saznanjima Telegrafa, odluku da stave tačku na brak donijela je Melina. Melina je godinu i po dana sa tim muškarcem. Zna se po gradu ko je, ali niko ne želi mnogo da širi priču iz nekih razloga… Njihova kćerka Đina je prilično upućena u dešavanja i detalje iz maminog života, koliko znam ona zna za maminu vezu – objasnio je izvor.