Magazin

Otac bacio kćerku u more da nauči plivati, a onda užas! Zbog njegovog 'PODUČAVANJA' srce silazi u pete

Snimak sa jednog ljetovališta postao je izuzetno popularan na društvenim mrežama, gotovo svi ga dijele, ali uz upozoravajući opis i komentar da ovakav postupak nijednom roditelju nikada ne padne na pamet kada je ophođenje sa djecom u pitanju.

FOTO: PRINTSCREEN VIDEO TWITTER / ROKI
FOTO: PRINTSCREEN VIDEO TWITTER / ROKI

Veliki broj komentara, osuda, ali i onih koji podsjećaju da su se starije generacije tako čeličile i učile raznim vještinama u životu. Pa i da plivaju.

Odakle je “otac godine”, kako ga tviteraši ironično zovu – nije poznato.

Jasno je samo da je nonšalantno bacanje djeteta u vodu prenerazilo čitavu internet zajednicu. Naime, otac je malenoj kćerki stavio mišiće za plivanje, ali oni su za njene ruke bili previše široki da bi se gumeni mišići zadržali na njoj prilikom ‘sudara’ sa vodom. Stoga, kada ju je otac preko ograde broda ubacio u more, oni su samo skliznuli sa njenih ruku, ostali da plutaju po površini vode, dok je djevojčica potonula dublje u more, piše Blic.rs.

Tu se snimak završava, svi vjeruju da je djevojčica instinktivno izronila, te da se sve dobro završilo, ali su svi koji su pogledali ostali u čudu i njeverici da je jedan roditelj smislio ovakav način ‘učenja’ djeteta da pliva.

Prihvati notifikacije