BiH

Nakon oduzimanja automobila oglasio se Vukanović: Bio sam na sudu sa Nešićem, policija je profesionalno i korektno radila svoj posao

PLider Liste za pravdu i red kaže da je vozilo parkirao na ulaz u Skupštinu grada Trebinje u znak protesta "zbog mobinga, maltretiranja vatrogasaca i radnika gradske administracije"

FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Nebojši Vukanoviću, poslanik u NSRS, danas je zaplijenjen automobil kojeg je parkirao na ulazu u zgradu Skupštine grada Trebinje. 

Nakon oduzimanja automobila oglasio se i Vukanović, koji kaže da je vozilo parkirao na ulaz u Skupštinu u znak protesta “zbog mobinga, maltretiranja vatrogasaca i radnika gradske administracije”.

“Posljednjih deset dana nisam uspio da dobijem odgovor na pitanje od gradonačelnika Trebinja Ćurić dr. Mirka na pitanja o mobingu, zarobljene institucije ne rade po zakonu, krše se prava radnika, obespravljenih i sirotinje, i ovakav vid demokratskog protesta je jedini način da se alarmira javnost i zaustavi nasilje i mobinga nad radnicima i građanima.

U sudu sam proveo skoro 3 sata na ročištu sa Nenadom Nešićem, a za to vrijeme vladalo je pravo opsadno stanje u gradu, a više od 20 policajaca, koji su profesionalno i korektno radili svoj posao, okupilo se ispred Skupštine grada Trebinja”, pojašnjava Vukanović. 

Nakon toga, po nalogu glavnog okružnog tužioca, priveden je na saslušanje u Policijsku upravu Trebinje “zbog nepropisnog parkiranja optužen da je izvršio Krivično djelo nasilničkog ponašanja”.

“Cilj mi sa jedne strane i jeste bio da ogolim tužioce i pravosuđe jer kada ja podnesem stotine dokaza i pljački miliona maraka iz javnih preduzeća i ustanova niko ništa godinama ne poduzima, a kada se ja parkiram na trotoar tužioci po nalogu partije i moćnika, za koje rade iako ih narod plaća, odmah daju nalog za privođenje i oduzimanje vozila, napio se Vukanović te poučio da će uskoro iznijeti više detalja o događaju i motivima.

Prihvati notifikacije