Magazin

Keanu Reeves potvrdio: Želim biti Wolverine

"Oduvijek sam htio igrati Wolverinea", priznao je glumac

FOTO: TOLGA AKMEN/EPA
FOTO: TOLGA AKMEN/EPA

Keanu Reeves može se pohvaliti brojnim poznatim ulogama.

Od uloga u romantičnim filmovima poput Slatki studeni ili Kuća na jezeru, preko znanstvenofantastičnog filma The Matrix pa sve do Johna Wicka i Brzine – Keanu Reeves može se pohvaliti šarolikim iskustvom, međutim jednu ulogu bi želio pridodati svom glumačkom opusu.

“Oduvijek sam htio igrati Wolverinea”, priznao je glumac.

Wolverine je još jedan junak iz Marvelove superherojske tvornice, a Reevesov kolega Hugh Jackman glumio ga je čak devet puta. U zadnjem filmu iz 2017. Jackmanov mandat u poznatoj ulozi istekao je Wolverineovom smrću, što ostavlja otvorena vrata novom glumcu. Ipak, Jackman je potvrdio da će u nadolazećem nastavku Deadpoola ponovno glumiti Wolverinea.

Iako ostvarenje ove želje još iščekuje, Reeves je izrazio i želju da se ponovno okuša u ulozi koju je već igrao – htio bi ponovno sudjelovati u akcijskom hororu Constantine. Priznao je da je već razgovarao s redateljem Jamesom Gunnom o mogućem nastavku filma.

U filmaškim krugovima već godinama se mogu čuti nagađanja o nastavku, a Reeves je priznao da često šalje upite o napretku pregovora o drugom nastavku. Nedavno je rečeno da Warner Bros radi na scenariju za nastavak, a sve ovisi o Jamesu Gunnu čije se zeleno svjetlo čeka.