Kultura

Čudo Badnje večeri: Možda se ipak u ovom užurbanom svijetu može pronaći vrijeme za osmijeh?

Nakon iznimno uspješne premijere predstave "Čudo Badnje večeri" ovoga petka publika će imati priliku pogledati i prvu reprizu na daskama Lutkarskog kazališta Mostar.

FOTO: LUTKARSKO KAZALIŠTE
FOTO: LUTKARSKO KAZALIŠTE

Kako je najavljeno, predstava će se igrati u petak, 1. decembra, u dva termina u 17 i 18 sati.

Predstava “Čudo Badnje večeri” rađena je pod redateljskom palicom Maje Lučić, doktorice umjetnosti i profesorice Odsjeka za kazališnu umjetnost u Osijeku. Scenograf predstave je Mario Tomašević, dok je za muziku odgovoran Petar Eldan. U predstavi glume Marta Haubrich, Anela Planinić Škutor, Ivan Nevjestić, Ana Kordić, Dino Gluhović i Stanko Bošnjak.

Čudo Badnje večeri” je zimska priča o neobičnoj djevojčici koja svojom toplinom ugrije srce čangrizavog starca vraćajući mu vjeru u ljubav, u čudo, u… Božić.

“Jurimo. Žurimo. Jer tako treba. Jer, kad i ne treba, mora. Ne vidimo oko sebe. Ništa. Nikog. I tako iz sata u sat. Iz dana u dan. Pa i iz godine u godinu… A možda ipak tako ne treba? Možda ipak tako ne mora? Možda se ipak u ovom užurbanom svijetu može pronaći vrijeme za osmijeh? Za… ljubav? Za… čudo? Pokušajte! Zastanite, popijte topli kakau kao da ne budete mrzovoljni i… ne zaboravite želju! Na Badnje veče događaju se čuda” – stoji u najavi predstave.

Zbog velikog zanimanja publike, predstava će se prikazivati u više termina decembru, najavili su mostarski lutkari.

Prihvati notifikacije