Politika

Borenović: Nema saradnje s diktatorom koji je pokrao izbore

Jasan je stav iz predsjedništva PDP-a, a vidim i kolega iz drugih opozicionih stranaka, da sa ljudima koji su na izbornoj krađi osvojili taj tzv. mandat, nema pregovora, poručio je predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

FOTO: BOSNAINFO
FOTO: BOSNAINFO

Kako je rekao, predsjedništvo PDP-a je prošle sedmice zaključilo da u bilo kakve razgovore sa ljudima koji su na bazi izbornih manipulacija, neregularnosti i krađa došli do mandata ne dolazi u obzir.

– Mi nastavljamo i dalje osporavati rezultate izbora za predsjednika Republike Srpske, mi ih ne prihvatamo, i s te strane je jasan stav PDP-a.

Čovjek je navikao da po toj nekoj diktatorskoj matrici radi šta hoće. Da bude plemenski vođa, autokrata i diktator i da na bazi snishodljivosti klimoglavaca kojih on ima u svom okruženju, čerupa RS, resurse budžete i novac i to je potpuno jasno.

Sa tim pokušava da prijeti na bazi nekih strahova, da trguje sa nekim pozicijama, i to je nešto što dolikuje njemu a mi u tome nećemo učestvovati, naravno – istakao je predsjednik PDP, prenosi BN.

Prihvati notifikacije