Jet set

Zbog tužnog razloga neće biti žurke u spomen na Marinu Tucaković

Danas se navršava godinu dana otkako nas je napustila legendarna Marina Tucaković.

FOTO: GRAND
FOTO: GRAND

A tog 19. septembra 2021. godine, Marina je izgubila bitku sa opakom bolešću. Posljednje dane svog života provela je u KBC ”Dragiša Mišović” na respiratoru zbog korona virusa.

Deset dana nakon smrti čuveni tekstopisac sahranjena je u porodičnoj grobnici na Novom groblju pored sina Miloša, što je ujedno bila i njena posljednja želja, dok je zbog pandemije virusa sahrani prisustvovao najuži krug njene porodice, prjatelja i saradnika, piše grand.online.

FOTO: INSTAGRAM
FOTO: INSTAGRAM

Marinin sin Milan Laća Radulović planirao je da za prvu godišnjicu majčine smrti u njenu čast priredi veliku žurku, na kojoj će se okupiti svi oni koji su Marini bili bliski i dragi. Ipak, zbog smrti Kornelija Bate Kovača, koji je bio njihov prijatelj, on je odustao od te ideje, a jednogodišnji pomen će se održati samo u krugu najbližih.

– Devetnaestog septembra navršava se godinu dana od smrti Marine Tucaković, moje majke. Pomen ćemo obilježiti u krugu najbližih – obratio se Laća svojim pratiocima na Tviteru, pa dodao:

FOTO: GRAND
FOTO: GRAND

– Prvobitni plan je bio da joj priredimo žurku za sve njene najdraže likove iz života jer je uvijek govorila da bi tako željela da je ispratimo. Sedamnaestog septembra bila je sahrana Bate Kovača. Našeg porodičnog prijatelja. Maminog druga. Da izbjegnem patetiku, Bata i mama su oni koji se jednom rode. Nadam se da ne moram da objašnjavam ko je Kornelije Bata Kovač, niti ko je Marina Tucaković. On je takođe i jedan od onih koji nikad ne umiru. Žurku odlažemo. Bato, počivaj u miru. Pozdravi mi kevu! – napisao je ožalošćeni Milan.

Prihvati notifikacije