Magazin

Za ova tri horoskopska znaka kreće preporod od 10. marta: Desit će im se nešto lijepo

Od 10. marta će mladi mjesec u horoskopskom znaku Riba dati i kreativnu snagu potrebnu za pokretanje novih projekata.

FOTO: PIXABAY
FOTO: PIXABAY

Bilo da želite da napravite spisak za čitanje, da naslikate novu sliku ili ste pronašli neki drugi hobi, najbolje je vrijeme da oslobodite svoju kreativnu stranu.

Pročitajte još

A ova tri horoskopska znaka bi mogla da pronađu svoju veliku, pravu ljubav.

Rak

Horoskopski znak rak će otkriti nekoliko stvari u sebi koje prije nije vidio.

Trebat će vam nekoliko dana da se pomirite sa ovim novim saznanjem, ali tada ćete da gledate svijet drugim očima. A kad onda pogledate oko sebe, s novim saznanjima, novim samopouzdanjem i ljubavlju prema sebi – onda ćete i druge ljude vidjeti drugim očima.

A tada bi se mogao pojaviti neko kome se možete potpuno otvoriti, ko gleda u svaki aspekt vaše biti i vidi ljubav, piše Žena.blic.rs

Škorpija

Škorpija trenutno misli da nije spremna za pravu ljubav. Možda ste imali težak raskid ili ste u trenutku u životu u kojem ne možete da zamislite ljubav.

Ali, sada bi mogao neko da dođe u vaš život i da ga promijeni zauvijek. Zaista vas očekuje nešto vrlo posebno. Ali, čak i ako potom ne smatrate da je romantična ljubav za vas, prijateljstvo s tom jednom osobom donijet će vam puno platonske ljubavi. Zagrljaj bliskog prijatelja u pravom trenutku može da izliječi ranjeno srce.

Ribe

Ribe su pod posebnim utjecajem svog godišnjeg doba. Sada, gledajući u oči te jedne osobe, možete da imate utisak kao da vam tlo izmiče pod nogama.

Romantičnih sanjarenja ima sve više, a oko 11. marta više nećete da znate možete li se suzdržati. Potrebna je akcija: sada ili nikad. Ne treba da se plašite svojih emocija i da stavljate sve na stol. To je jedini način na koji druga osoba može zaista da stekne sliku situacije i možda se usudite da jasno kažete svoje osjećaje.