Magazin

KINESKA ASTROLOGIJA - GODINA DRVENOG ZMAJA 10. februara: Ulazimo u novo razdoblje uspjeha, blagostanja i hrabrosti

Kineska nova godina započinje 10. februara 2024., a riječ je o lunarnoj godini posvećenoj drvenom Zmaju. Evo šta nas očekuje u narednom periodu:

FOTO: PIXABAY
FOTO: PIXABAY

Kineska nova godina započinje 10. februara 2024., a posvećena je drvenom Zmaju. Zmaj se smatra jednim od najpovoljnijih znakova u kineskom zodijaku zbog svoje sposobnosti plivanja, letenja i hodanja Zemljom, a također se vjeruje kako putuje između dimenzija. Predstavlja moć i hrabrost, ali je i simbol mira i potrebe da se okupimo kao jedno, piše Forever Conscious. godina smatra se uspješnim razdobljem u kojem inovacije i posao mogu cvjetati, a mi imamo priliku zakoračiti u veću snagu i autentičnost.

Pročitajte još

Vjeruje se da energija Zmaja pomaže u izoštravanju naše inteligencije, duhovitosti i razumijevanja svijeta oko nas, stoga očekujte buđenje, ah-ha trenutke i dublju mudrost koja će se otkrivati kako mjeseci budu odmicali.

Element Drvo pomaže omekšati i usporiti energiju Zmaja

Zmajevi mogu biti prilično žestoki i brzopleti, a njihov bijes može lako narasti, dovesti do ispada ili biti vođen egom, a ne srcem. Drveni zmaj je tih, samouvjeren i obavlja stvari pedantno. Također je i vrlo inovativan i samouvjeren, a njegov element omogućuje mu odvojiti vrijeme i usredotočiti se na izgradnju čvrstih temelja.

Ova nam energija omogućuje rast, širenje i dugoročno održavanje naše vizije na pravom putu. Ovo je godina u kojoj ćemo moći posaditi sjeme za nove početke i započeti s promjenama, a ranije postavljeni temelji omogućuju ubrzani rast koji će posebno značajan biti tokom proljetne sezone.

Energija je pogodna za nove početke i pothvate, ali moramo misliti na stabilnost

Zelena boja povezana je s elementom drva i srčanom čakrom, pa ćemo u godini Zmaja stalno biti podsjećani da se vratimo srcu i otvorimo primanju darova. Motiv ljubavnih veza također bi nam se mogao pojaviti u godini Zmaja. Morat ćemo uravnotežiti svoje odnose s vlastitim osjećajem neovisnosti i autentičnosti. Mogli bismo se zapitati kako možemo biti više ono što smo istinski mi, čak i kada smo u partnerstvu s drugima ili svijetom u cjelini.

Yang kvaliteta koja se pridružuje drvenom Zmaju ukazuje na odlučnost, poduzimanje radnji te čvrstinu i odvažnost u našim koracima prema naprijed. Ova energija izuzetno je snažna, stoga trebamo vježbati biti smireno autoritativni i poštivati svoje granice, ali i granice drugih. Razmislite o kreiranju osjećaja stabilnosti jer nam upravo ta kvaliteta pomaže u nemirnim i neočekivanim životnim trenucima.

Kako koristiti energiju drvenog Zmaja?

Godina drvenog Zmaja fantastično je vrijeme za pokretanje novog posla ili za početak rasta i širenja vlastitih snova. Ovo je godina u kojoj moramo proširiti svoje horizonte i biti malo odvažniji. Povjerenje će biti na našoj strani, a pogotovo ako se vodimo srcem, mogli bismo stvoriti mnogo uspjeha.

Otvaranje primanju i prepoznavanje vrijednosti koje nudimo također su velike teme ove godine. Naučit ćemo voljeti sebe dublje i slaviti sve što imamo za ponuditi svijetu, piše Story.hr. Tehnologija, umjetna inteligencija i kreativna industrija imat će najviše koristi od ovogodišnje energije.