Magazin

Ukus djetinjstva: Najsočniji kolač sa grizom i jabukama

FOTO: TREBINJELIVE
FOTO: TREBINJELIVE

Sve polako izmiješati, pa sipati u podmazan pleh i peći na 200 stepeni oko 40 minuta, prenosi Krstarica.

Nakon što je kolač gotov, posuti ga šećerom u prahu.

Šta bolje može da nas vrati u djetinjstvo osim dobro poznato ukusa ovog kolača?

Kolač sa grizom i jabukama se lako pravi, a djeca ga obožavaju.

Potrebno je:

4 jaja

Pročitajte još

puna čaša od jogurta griza

čaša jogurta

50 ml ulja

dve jabuke

100 gr suhog grožđa

pola praška za pecivo

100 gr šećera

malo cimeta

vanilin šećer

Priprema:

Umutiti jaja sa šećerom, dodati griz sa praškom za pecivom, ulje, rendane jabuke, jogurt, suho grožđe i cimet.

Sve polako izmiješati, pa sipati u podmazan pleh i peći na 200 stepeni oko 40 minuta, prenosi Krstarica.

Nakon što je kolač gotov, posuti ga šećerom u prahu.