BiH

Tuga u bh. gradu: Ubio se otac sedmero djece, nije izdržao životne nedaće koje su ga snašle

Denis Zahirović, 45-godišnjak iz travničkog naselja Donje Krčevine, pronađen je mrtav prije dva dana. Policija je, kako se nezvanično moglo saznati, obaviještena da je tijelo pronađeno u krugu travničkog preduzeća koje se nalazi u Ulici Stanična u Travniku. Inspektori MUP-a SBK – PS Travnik i ljekar su po dolasku na mjesto događaja mogli samo konstatovati smrt, potvrdili su nam iz MUP-a Srednjobosanskog kantona navodeći tek inicijale muškarca.

FOTO: FACEBOOK/JKP BAŠBUNAR TRAVNIK
FOTO: FACEBOOK/JKP BAŠBUNAR TRAVNIK

No, kako nezvanično doznajemo, 45-godišnjak je izvršio samoubistvo objesio se, a iza njega su ostali majka Sedeija, supruga Dragana i sedmero djece – petorica sinova i dvije kćerke, sestra… te mnogobroja rodbina i prijatelji

Nakon njegove smrti oglasili su se iz preduzeća u kojem je radio.

“Sa žalošću javljamo rodbini, prijateljima, poznanicima, radnim kolegama i poslovnim partnerima, da je naš dragi kolega Denis Zahirović tragično preselio na ahiret dana 24.01.2023. u svojoj 45-oj godini života.

Nenadoknadiv gubitak našeg kolektiva, Denis će ostaviti veliku prazninu u srcima prijatelja i radnih kolega u JKP Bašbunar Travnik. Vrijedan i marljiv radnik, miljenik cijelog kolektiva, nije izdržao životne nedaće koje su ga snašle”, naveli su iz te firme.

Dženaza Denisu Zahiroviću će biti klanjana danas nakon ikindije namaza na mezarju Donje Krčevine-Karaula.

Prihvati notifikacije