Jet set

Supruga Dženana Lončarevića napušta porodični dom: Evo gdje se seli

Supruga Dženana Lončarevića, Samira Lončarević navodno je odlučila da se privremeno iseli iz doma u kom živi sa sinovima i svekrvom.

Supruga Dženana Lončarevića napušta porodični dom
FOTO: PAPARACO LOV / YOUTUBE

Naime, kako priča izvor blizak Samiri za domaće medije, ona je odlučila da se skloni iz porodičnog doma u Prijepolju na neko vrijeme.

Nimalo prijatna situacija

Pročitajte još

– Samiri je već počelo jako da smeta to što joj mediji kampuju ispred kuće u Prijepolju. Mislila je da će se situacija smiriti poslije dva-tri dana, ali nju i dalje svi čekaju i prate na potezu od kuće do posla, iako nema više šta da kaže na temu razvoda od Dženana. Koliko sam čuo, boravit će u kući svoje porodice dok se strasti malo ne stišaju. Njoj je jako neprijatno i zbog komšija, koje iako su na njenoj strani, stalno gledaju šta radi i samo pričaju o njenom razvodu od Dženana. Uzela je samo neophodne stvari, tako da će iz svoje kuće ići na posao u sud. Nimalo prijatna situacija, tvrdi sagovornik za domaće medije. Samira je gledala Dženanovu majku kao svoje oči. Neke kćerke tako ne gledaju svoje majke, a ne snahe svekrve. Žena je ionako bolesna, sramota je što im je sve to priredio. Cijeli komšiluk je na Samirinoj strani. Mislim da on od blama ovdje više neće dolaziti, jer će ga svi gledati poprijeko. Djeca su im divna i vaspitana, tu idu u školu. Za njih imamo samo lijepe riječi. On nije došao kod svoje porodice za Bajram, a nekad je redovno dolazio kući za praznik. Ta njegova švalerka mu je isprala mozak, zbog nje je i na Allaha jedinog zaboravio, rekao je jedan komšija, piše Blic.

Potvrda komšija

Podsjetimo, Samira je u svojoj ispovijesti istakla da je čula da njen suprug ima vanbračno dijete, a to su potvrdile i Dženanove komšije.

– Živim u Dženanovoj zgradi posljednjih pet godina i za to vrijeme on živi ovdje sa ljubavnicom. Tačno je da imaju dijete, rekla je jedna stanarka zgrade.