Magazin

Astrolog otkriva da li OVE GODINE BRAKOVI PUCAJU KAO OD ŠALE: Ove planete su DOVELE DO RAZVODA DRAGANE I TONIJA, a ako vam ovako izgleda horoskop - oprostite se od BRAKA

Veze i brakovi slavnih su kulturološki fenomen koji intrigira sve one koje vole da prate pop kulturu. Međutim, ono što mnogo više intrigira javnost su raskidi i razvodi poznatih, jer tada "prljav veš" uvek izađe na površinu.

FOTO: SCREENSHOT/BLIC.RS
FOTO: SCREENSHOT/BLIC.RS

Javnost su od početka godine šokirala tri razvoda Dragana Mirković i Toni Bjelić, Haris i Melina Džinović i Dženan i Samira Lončarević.

Zašto je konkretno došlo do razvoda ovih slavnih parova malo je poznato javnosti, ali nas je zanimalo da li su tu planete umiješale svoje prste i stavile tačku na dugogodišnje ljubavi.

Diplomirani psiholog i astrolog Ana Rakić Đuričić je za “Blic Ženu” otkrila da li nas očekuje izazovan ljubavni period, na koje datume treba da obratimo pažnju i čiji razvod je bio i više nego astrološki očigledan.

“Mart i april su nam doneli vrlo izazovan period, a takav je zbog aspekta Marsa koji je ušao u sazviježđe Riba 23. marta. Mars je, bez obzira da li je riječ o poznatim ličnostima ili ne, uzburkao ljubavne odnose, odnosno, uticao je na sve. Ova planeta će se u sazviježđu Riba zadržati do kraja maja, tako da nas očekuje još mnogo toga”, započinje diplomirani psiholog i astrolog Ana Rakić Đuričić.

Kako ističe naša sagovornica, i Toni i Dragana su rođeni u znaku Jarca, što bi, prema školskom primjeru, trebalo da bude idealno.

“Kaže se da se znak slaže sa znakom i sa susjednim znakom, odnosno, onim prije i poslije. Međutim, postoje izuzeci. Ne bi trebalo da zaboravimo da svako ima svoj podznak i planete koje utiču na pojedinca. Dragana i Toni su imali vrlo skladan brak 24 godine. Tu je bilo i ljubavi i podrške i djece, ali su Saturn, Uran i Mars doveli do prekida kontinuiteta. Njihov razvod je astrološki očekivan, ali, naravno, uvijek postoje izuzeci i potencijal da se nešto promijeni na pozitivno”, objašnjava Ana Rakić Đuričić i dodaje da se jedan bračni par sigurno nikada neće razvesti:

To su Zorica Brunclik i Kemiš. Oni imaju sistem koji potvrđuju kontinuitet, trajanje i kvalitet“.

Datumi na koje treba obratiti pažnju

Svaki dan sa sobom nosi izazove, ali prema astrologiji, na neke dane i datume treba da obratimo posebnu pažnju.

“Od 6. aprila je počeo izazovan period koji će trajati sve do 21. aprila. Međutim, slijedi nam i povoljan period od 18. do 21. aprila. Ovaj period treba iskoristiti za donošenje odluka, te je moj savjet da dobro promislite i uradite ono što je najbolje za vas u tom trenutku. Poslije ovoga, ponovo nam stižu dva izazovna datuma – 28. i 29. april i to sve zbog Marsa koji će biti u konjukciji sa Neptunom. Moguće je da će mnogi donijeti pogrešne odluke, te budite vrlo pažljivi. I naravno, ne smijemo zaboraviti retrogradni Merkur koji je tu do 26. aprila. Ljudi uglavnom povezuju retrogradni Merkur sa nečim što je loše, ali ovaj hod unazad nam donosi i dobre stvari. Univerzalan odgovor ne postoji, jer sve zavisi od ličnog horoskopa”, zaključuje diplomirani psiholog i astrolog Ana Rakić Đuričić.

Pročitajte još